fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El temps i els Conway

En el marc del conveni de col·laboració entre el Col·legi de Teatre de Barcelona i la Nau Ivanow pel qual promovem conjuntament activitats en arts escèniques, els alumnes dels tallers del Col·legi presenten al públic els seus projectes. Amb això, els alumnes poden viure l’experiència de ser en una sala que és porta d’entrada al circuit per a molts d’aquests joves.

El segon espectacle és El temps i els Conway, de J.B Priestley, del 17 al 19 de febrer.

Horaris:

17 febrer: 21h
18 de febrer: 18h i 21h
19 febrer: 18h

Direcció: Llàtzer Garcia i Ferran Utzet
Repartiment: Roger Bosch, Joana Cortils, Núria Frías, Belén Martínez, Pau Molluna, Paula Olivé, Laura Porta, Joanna Romaní i Toni Vich 

SINOPSI
Avui la Kay fa 21 anys, i per celebrar-ho la seva mare organitza una gran festa que omplirà la casa familiar de convidats. Serà una festa on les decisions que es prenguin tindran unes repercussions que cap dels sis germans Conway s’imagina. Repercussions que els modificaran i els faran evolucionar, no sempre cap a on ells volen, al llarg de les seves vides. Però hi ha un factor que sempre és constant; el temps. El temps… Sempre el volem controlar malgrat que segueix unes normes que no podem arribar a comprendre. Cedirà la família Conway al pas del temps, o s’aferrarà al que ells pensen que eren èpoques millors?

Durada: 1h 45 minuts aprox.
Espectacle en català
Entrada gratuïta

Reserves a tempsiconway@gmail.com