fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El Sí, el No, Elsinore, basat en Hamlet

‘El Sí, el No, Elsinore’, basat en ‘Hamlet’, de William Shakespeare
A càrrec de Laboratorio Escuela
Del 21 al 30 de maig
21, 22, 23,
28 i 29, a les 21h
Diumenge 24 i dissabte 30, a les 19h
Entrada 7€
Amics de la Nau Ivanow 4€

‘El Sí, el No, Elsinore’, basat en ‘Hamlet’, de William Shakespeare
Direcció general: Jessica Walker

Amb:
Kaja Sand, Herman Solazzo, Maria Quero, Julieta Dentone, Paula Jiménez, Anika Burton, Solange Marchant, Lorena Candia, Aina Casillas, Marta Migula, Loida Farelo, Germán De Diego, Elena Bylund i Miri Pérez.

"As Hamlet once said ‘the readiness is all’. Are you ready for your dreams? To be and not to be, that’s a solution. Tenir per a ser? Ésser, ésser, ésser. El que ens motiva profundament a fer una immersió en un text com el de Hamlet és la seva incidència contínua en els valors humans més essencials. Parlar d’essència avui dia ens exigeix escoltar de nou el nostre veritable ésser.

Estimar, odiar, estimar, matar ¿qui pot suportar tant quan un mateix té la força per a aixecar-se i viure amb dignitat? Ets digne? Jo no. Ets honest? Tampoc. Ser honestos, i trobar allò que ens escandalitza, requereix un acte de valentia i humilitat.

Hamlet actua com a mirall de la humanitat d’avui, el reflex de la qual ens apunta directament cap al cor. Des del seu llenguatge complex, provocatiu i inspirador, ens proposa qüestionar i trencar les nostres màscares. Trobar l’essència d’aquests homes i dones significa enfrontar-nos a una nuesa completa, naufragar en les aigües de les nostres emocions i des d’allà emprendre el viatge cap a la trobada de les ‘ànimes’, les nostres ànimes que habiten la tragèdia. Perquè Hamlet no només ens convida sinó que ens obliga a descobrir-nos, a redescubrir la nostra biografia per a intentar comprendre el destí de l’home.

EL SI, EL NO, ELSINORE‘ és una crida a meditar col·lectivament, on l’un i l’altre se situen en la immensitat divina del tot. La nostra narració dels fets no serà realista, ni seguirà les seqüències del text creat per Shakespeare, sinó que la seva presència serà el llenguatge gestual, corporal i dramàtic.

Aquest és el nostre oferiment, no hi ha cap altra pretensió, és el que ens inspira a mirar-nos en la tragèdia de Hamlet, com en la tragèdia quotidiana que no és més que la impossibilitat de Sentir-nos.

No busco la projecció de l’actor sobre l’escenari, busco la seva ànima, només així podré veure la seva bellesa"


Durada: 1 hora i 45 minuts (aprox.).
Venda d’entrades: una hora abans de la funció a la taquilla de la Nau.

Informació: 93 318 26 26, jwalker@laboratorio-escuela.com
laboratorio-escuela.com