fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El Regreso de Vornoff

SINOPSI

Escrita, rodada i editada en menys de dos mesos, amb un pressupost inferior a 3.000 euros i amb la col·laboració de molta, molta gent, El Regreso de Vornoff és la gran aventura romàntica en la qual ens hem vist embolicats durant els frenètics últims mesos. Una petita gran pel·lícula fruit més de la il·lusió que dels grans mitjans i les subvencions. Un espècie d’experiment portant el mètode Stanislavsky a la direcció, en la qual la premissa era fer un llargmetratge sí o sí, com ho feia el gran Ed Wood.

La trama transcorre a Los Angeles, a mitjan cinquanta, on un científic d’una alta unitat secreta de l’exèrcit dels Estats Units ha recuperat les anotacions del Dr. Eric Vornoff i treballa per crear l’arma definitiva, l’home atòmic. Mentrestant, un seguit de desaparicions alerta dos detectius que es veuran embolicats sense remei en la cerca de la nòvia d’un noi. Paral·lelament, una periodista ha viatjat a la ciutat per investigar els estranys successos que estan tenint lloc als voltants d’una casa molt tètrica.

El Regreso de Vornoff és una obra multipersonatge d’humor surrealista, en blanc i negre, de ciència ficció i en quatre terços, en la qual intervenen més d’una cinquantena d’actors durant els seus 68 minuts de metratge. Amb noms com Andreu Buenafuente, José García, Josep Maria Riera i Dani Moreno, entre altres

EQUIP
Produïda, escrita, editada i dirigida per Ibie Romero i Manel Junior
Fotografia: Alberto Borque
Productor executiu: Mercè Pallarès
So: Patxi Maiza
Productor associat: Luis Casajuana
Perruqueria: Alba Aliaga
Maquillatge: Ariadna Pozo
Disseny de producció: Anna Palomar i Eric Romero
Set Construction: Israel Martinez i Alexandre de Torres

PROTAGONITZADA PER
Josep De Font, Daniel Egea, Xavier Soler, Sergi Sanmartín, Tomás Montorio, Miguel Montorio, Dani Moreno, Juan Carlos Osorio, Manel Junior, Mercè Pallarès, Josep Maria Riera, Chuss Leiva, Pancho Marín, Daniel Davis Junior, Sonia Escañuela, Ramon Vilageliu, José García, Alex Gran, Israel Martínez.

[+info]

Durada: 68 minuts
Entrada gratuïta