fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El Lazarillo’ – Espectacle infantil

‘El Lazarillo’
Males Companyies
Diumenges 6 i 13 de febrer.
12h
A partir de 8 anys

Entrada: 7€
Amics de la Nau Ivanow: 2×1


‘El Lazarillo’ – Males Companyies

Direcció: Alberto Díaz
Intèrprets: Jordi Domènech, Jose Malaguilla i Xavi Mañé
Adaptació text: Jose Malaguilla
Vestuari: Aida Ràfols
Escenografia: David Cortacans

Està basada en la novel·la, d’autor anònim, La vida de Lazarillo de Tormes y de sus fortunas y adversidades (1554).

SINOPSI
Acompanya’ns a conèixer la història de Lázaro, un noi orfe de pare, que es buscarà la vida en l’Espanya del segle XVI i viurà mil aventures per aconseguir sobreviure. Utilitzant la burla i l’astúcia lluitarà dia a dia per poder menjar i dormir sota sostre, posant-se al servei de diversos personatges (un cec cascarrabias, un capellà avariciós, un gentilhome arruïnat o un buldero farsant). De tots aprendrà alguna cosa i amb tots viurà situacions plenes de enredos i moments divertits. Un espectacle entretingut i educatiu per a tota la família.

Cia. Males Companyies
Males Companyies
neix el 2005, formada per un grup d’actors formats en el Col·legi de Teatre de Barcelona.
Aposta per un teatre on l’humor juga un paper important, un teatre on destaca per sobre de tot el joc de l’actor i el treball de cos, fugint d’efectes i grans escenografies.
Aquest és el seu primer projecte per a públic jove, encara que tots els seus membres tenen experiència com a actors en teatre per a públic familiar amb companyies com ara Teatro del Repartidor, Urubú Teatre, Cia. Magatzem d’Arts o Teatre Obligatori i en el Parc d’Atraccions Tibidabo (Barcelona).


E
spectacles anteriors són Pim pam pum, d’Eugène Ionesco, amb direcció de Montse Bonet; representada al SAT i Antic Teatre (Barcelona) i en gira al Teatre Ponent (Granollers), Auditori Cirvianum (Torelló) i Sala Maria Plans (Terrassa), entre d’altres. Va rebre el reconeixement especial del Jurat en la X Mostra de Teatre de Barcelona i va ser finalista del Premi de Teatre Caixa Manlleu 2006. En alta mar, de Slawomir Mrozek, amb direcció de Jose Malaguilla i Alberto Díaz; va fer temporada al Teatre Gaudí (Barcelona). En gira va visitar la Sala Trono (Tarragona), Teatre Cal Bolet (Vilafranca) i Teatre del Mar (Palma de Mallorca), entre d’altres.

Durada: 60 minuts
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

[www.malescompanyies.com