fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

El fil vermell

Un home senzill entra en una sala de vetlla a donar el condol a la viuda d’un antic conegut. Aquesta situació serà la porta d’entrada a records que pensaven que tenien oblidats, a emocions amagades sota massa ferides.

El fil vermell és la confrontació entre una víctima i el seu botxí. Una víctima que s’adonarà que potser ja no és una víctima i un botxí que s’adonarà que sempre ha estat una víctima. Personatges torturats confrontats al dolor d’un passat del qual creuen que no podran fugir.

El bullying i la violència de gènere seran el rerefons de l’espectacle; els traumes que ens poden crear i com condicionen tota la nostra vida,
modificant-la sense remei. Tots aquests horrors els maquillarem en un bonic conte que revestirem d’humor i ironia, desdibuixant la veritat i fent-la més digerible.

CiaNur teatre 
Autor i director: Jordi Monteagudo
Intèrprets: Xavier Soler, Ester Piera, Josep de la Font i Tomás Montoya.

Jordi Monteagudo
Neix a Barcelona l’any 1982. Inicia els seus estudis de guió al centre Fundació Taller de Guionistes, on cursa el Postgrau en guió de cinema i televisió. Un cop finalitzats aquests estudis s’especialitza en dramatúrgia a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett de la mà de Marta Buchaca en el curs Com s’escriu una obra de teatre? i amb Jordi Galceran en el curs Com millorar la teva obra, i a la Nau Ivanow amb Jordi Casanovas amb qui, a part del text, també hi treballa la direcció d’actors i la posada en escena a partir de la interpretació en el curs
Escriptura a peu d’escenari. A més, inicia els seus coneixements sobre tècnica teatral de la mà de Carles Borràs i Xesca Salvà, en el seminari Curs d’introducció a l’espai i a la llum per a teatre, dut a terme a la Nau Ivanow.

CiaNur teatre
Neix a partir del projecte El fil vermell. Tot l’equip s’ha format àmpliament en l’especialitat que treballa i té una experiència professional en constant increment. En aquesta ocasió, sumem esforços per iniciar un projecte que ens engresca tant per la seva naturalesa de nova dramatúrgia com pel fet de crear un espectacle a partir de zero, amb els coneixements i talents d’uns i altres. L’objectiu que ens mou és la investigació del fet teatral per a poder presentar un espectacle sòlid i innovador no només en el terreny artístic sinó també en el tècnic, aprofitant els recursos que ens pot aportar el teatre.

[www.facebook.com/elfilvermell]

Espectacle en català
Durada: 75 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: