fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Eines per a la captació de finançament públic i privat

La Nau Ivanow i Potlatch posen en marxa aquesta primera edició del curs Eines per a la captació de finançament públic i privat amb l’objectiu d’ajudar els creadors en la sempre difícil tasca de recerca de finançament per poder desenvolupar i engegar els seus projectes i de cobrir aquestes necessitats a través d’un programa de petites formacions orientades a donar suport a les iniciatives dels joves creadors.

És un curs destinat a artistes, entitats o associacions que vulguin conèixer les oportunitats de finançament cultural, tant públic com privat. S’explicaran les diferents formes de finançament existents: subvencions, concursos públics, ajudes i premis. També es tractaran altres maneres de finançament més actuals i fruit de les noves tecnologies, com ara el crowdfunding.

Potlatch és una plataforma de crowdfunding enfocada especialment a projectes amb retorn social que creu que en temps difícils l’aportació de molts fa possible realitzar projectes que ens beneficien a tots: petits gestos que canvien el món.

PONENTS
Míriam Mir
i Sheila Eroles. Gestores de projectes amb més de 10 anys d’experiència en la producció de projectes socioculturals i en la captació de fons, tant públics com privats, i creadores de la plataforma Potlatch.

[+ informació]

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates: divendres 22 i 29 de novembre
Durada: 8h
Horari: de 16h a 20h
Preu: 30€
Places: 20 màxim
La llengua del taller serà el català.

Més informació: formacio@nauivanow.com