fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Dissabte 4 de juliol – Infantil / Música

Dissabte 4 de juliol – Infantil / Música

11-17 h Taller infantil: Construïm una festa
17 h Presentació projecte. Què és Arquitectura? (QEA)

Entrada gratuïta

Què és Arquitectura? és un projecte que vol apropar l’Arquitectura als nens i despertar-los la curiositat pel seu entorn espacial, tectònic i urbanístic.

Es dirigeix a nens de 5 a 10 anys, entenent aquesta edat com aquella en què els nens aborden per primera vegada els conceptes, els jocs matemàtics i l’abstracció com a eines necessàries per a la comprensió del món.

Proposen que siguin els mateixos arquitectes els que facin l’esforç de comunicar l’essència de la seva disciplina al públic infantil: que pensin què explicar i com explicar-ho. L’essència i la senzillesa són la base de les seves propostes.


A les 11h començarà el taller infantil on els nens i nenes prepararan la Nau Ivanow per a la festa de presentació de la tarda. Ajudats d’una làmina de secció inspirada en la Nau Ivanow i creada per Bet Cantallops, recorren al matí els espais singulars de la Nau i els adeqüen per a la gravació d’un curt del projecte proposat per l’arquitecte i propietari de la Nau Ivanow, Xavier Basiana.

A les 17h, tothom iniciarà una ruta per la Nau i es veuran les creacions que han fet els nens al taller.

A les 18h, e
s presentarà el projecte Què és Arquitectura? a adults i petits. Es veurà el nou web i els 15 vídeos acabats de 15 arquitectes.

El taller va a càrrec d’Eva Serrats, Bet Cantallops i Jorge Raedó, amb la col·laboració d’Oleg Ogurtsov. 

Va dirigit a nens i nenes de 5 a 12 anys, és d’entrada gratuïta i se’ls oferirà el dinar.

Inscripcions: contact@levenet.com / 662 39 83 00
A la tarda, entrada lliure

[www.queesarquitectura.org/blog


21 h Quartet Impromptu (música clàssica)
"Shostakovich i Smetana: dues autobiografies"

Entrada 7€
Amics de la Nau 4€

QUARTET IMPROMPTU

Oscar Vilaprinyó, violí
Tomas Alcaide, violí
Ignacio Cuello, viola
Nicolás Jesús Cobo, violoncel

Els membres del Quartet Impromptu es van unir l’any 2007 en un context acadèmic per donar a conèixer la seva forma de veure la música. Ja des del primer assaig sorgí entre ells una gran complicitat que han seguit forjant i que els ha dut a continuar junts el seu aprenentatge cambrístic a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Des de la seva creació, el Quartet Impromptu ha compaginat paral·lelament la vessant concertísica amb la pedagògica, i han rebut consell de grans mestres com ara Friedemann Breuninger, Charles Tunnell, el Quartet Casals o el Trio Guarneri. És per això que han pogut obtenir una sòlida experiència als escenaris tot i la jove edat dels integrants.

Des de llavors, el Quartet Impromptu ha interpretat obres de molt diverses èpoques i estils, i ha actuat en auditoris i grans sales de concert recorrent part de la geografia catalana i aragonesa. Destaquen les actuacions a la Universitat de Barcelona, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a l’Auditori de Monzón, a l’Auditori de Girona o al Palau de la Música de Barcelona.