fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Dimecres

L’11 de març del 2004 uns atemptats esfereïdors en uns trens de rodalies de Madrid van segar la vida de centenars de persones. L’obra se centra en el dia abans a l’atemptat, i retrata les vides d’algunes de les que l’endemà es convertirien en víctimes dels terroristes. És una finestra oberta a les seves pors, alegries, frustracions, esperances, amargors i conflictes. Veurem com era la vida d’un malalt de TOC, d’una malalta de Crohn, d’una professora d’institut, de dues noies lesbianes, d’un copilot d’avions, d’una infermera d’hospital, d’un estudiant d’enginyeria, d’un aspirant a guionista, d’una noia afectada per una tragèdia del seu passat i d’un estudiant de dibuix enamorat. Tots ells, posseïdors d’una profunda humanitat que l’endemà els seria arrabassada.

Companyia Fènix
Autor i director: Jordi Garcia
Intèrprets: Virginia Coquillat, Carles Garcia, Carlos Martinho, Carla Peix, Elia Solé, Júlia Torres i Adela Vilaprinyó

Jordi Garcia, 43 anys. Llicenciat en Filologia anglesa. Cursa estudis d’interpretació al Col·legi de Teatre, Teatre La Riereta i El Timbal. Realitza cursos d’escriptura teatral a l’obrador de la sala Beckett. Dimecres és la seva quarta obra de teatre.

La Companyia Fènix està formada per set actors i un director, entre els 22 i els 43 anys. Neix amb la voluntat de posar en escena textos de creació pròpia i clàssics de la història de la literatura mundial. Dimecres és el seu primer muntatge teatral.

Durada: 1h 45 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: