fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Diàlegs a quatre bandes (2)

Diàlegs a quatre bandes (2)
Dues obres en sessió contínua: 12€ / Amics 10€

Dissabte 15 d’octubre, 21h


‘Ismène Après Creont’
, de Janot Carbonell

Direcció: Sílvia Escuder
Intèrprets: Georgia Bonell i Jordi Subirà

Fa un temps que Creont ha mort. Ismene, l’única supervivent de la família dels Labdacis, és ara la reina de Tebes. Li toca fer el paper de protagonista quan estava predestinada a ser només una secundària de la nissaga. Com és, anys després, la frívola i poruga germana d’Antígona? Quina mena de dona i de reina ha esdevingut?

Joanot Carbonell (Ribes de Freser, 1952) va estudiar enginyeria tècnica química. Fou membre del Talleret de Salt del 1983 al 1993 i, des d’aquest any, professor d’interpretació a El Galliner de Girona. Ha signat la dramatúrgia i direcció d’Artifissi (1992), El burgès gentilhome (1997), Els dos Manecmes (1999), Gerbert de l’any mil (2000), Les pedres parlen (2002), Peinate como es debido (2007), L’Orestea (2009), Liliana (2010) i El Karma de Romeo i Julieta (2010).


‘Temps de flors’, de Nene Coca

Direcció: Isidre Hernández
Intèrprets: Cristina Matas i Grau Matas

L’exposició "Temps de Flors" de Girona és el marc on una parella de joves artistes col·laboren per muntar una instal·lació. L’amor s’hi posa a causa d’un projecte per espiar la primavera als patis del Barri Vell.

Nene Coca (Blanes, 1974) és gestor de projectes en l’àmbit de les arts escèniques, actor, músic i activista cultural. Ha format part, com a músic i compositor, d’El Grupo Monónoto (el 2008 va entregistrar el disc Por una monotonía sostenible). Fou un dels membres fundadors del grup de teatre El Mirall (1986), per al qual ha escrit i dirigit l’espectacle Cru (2010). Ha participat com
a actor en nombrosos espectacles.


Organització: Plataforma de Dramatúrgia de les Comarques Gironines
Durada: 1h
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla


Diumenge 16 d’octubre, 19h

‘Pentimenti’, de Francesc Ten
Direcció: Cristina Cervià
Intèrprets: Georgina Asín i Francesc Sala

El tercer en una relació de dos: mentre una parella prepara el trasllat a un pis nou, ell es veu afectat pels papers i llibretes de la parella anterior de la dona. Tot de fantasmes del passat es congrien en una petita tempesta quotidiana.

Francesc Ten (Calella, 1968) és llicenciat en filologia catalana i graduat en interpretació per l’escola El Galliner. Ha actuat en diversos muntatges. Ha escrit Dissabte migdia (2008) i Excés de suavitzant (2009), i ha col·laborat en la dramatúrgia de Diaris d’Adam i Eva, dirigit per Masó (2008).

‘La darrera partida’, de Pere Solés
Direcció: Jordi Prat i Coll
Intèrprets: Berta Giraut i Carles Sales

La vida no és res més que una partida de pòquer. Les cartes són les mateixes per a tothom, només que alguns comencen amb un as a la màniga i d’altres no poden igualar mai l’aposta.

Pere Solés (Girona, 1967) és llicenciat en medicina i cirurgia (1992), màster internacional d’escriptura per a cine i televisió (2008), en tots dos casos per la UAB, i diplomat en realització i producció audiovisual per la UdG (2007). Com a dramaturg, s’ha format a la Sala Beckett de Barcelona. Ha estrenat Les muralles de Jericó (2005), La filla de Sartre (2006), Virtual (2007) i Ieti
(2008). És director artístic del Festival Emergent des del 2005.

Organització: Plataforma de Dramatúrgia de les Comarques Gironines
Durada: 1h
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla