fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Després de tu

Mostra de la companyia La Cítrica, en residència a la Nau Ivanow
ÚLTIMES ENTRADES!!
Primera obra de teatre de la companyia La Cítrica, a partir d’un text propi que porta a escena un tema universal –el procés emocional davant una ruptura amorosa-, però adaptat a les circumstàncies actuals de dos joves barcelonins en busca d’estabilitat laboral i personal. A partir d’un conjunt de diàlegs frenètics plens de ràbia, tristesa i humor, ens endinsem en un dia de convivència en la vida del Toni i la Laia, ja com a exparella, i mentre un dels dos busca pis.
Companyia La Cítrica
Idea original: Jordi Samper 
Dramatúrgia: Elisenda Coll 
Direcció: Núria Torres 
Intèrprets: Montse Folgado, Jordi Samper i Núria Torres 
Llum i so: Pau Matas, Oriol Mestre
Vestuari: Paula Ventura
Elisenda Coll (Barcelona, 1987)
Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a Televisió Sant Cugat com a periodista i a MOB, Galeria Miquel Alzuetao Shixing Consultants com a especialista en comunicació. Compagina la seva feina en comunicació amb la creació literària. El 2010 va guanyar el Premi de Relat Breu La UAB en 3.000 paraules amb el relat Mosques, mentides i maldecaps. De tant en tant escriu sobre llibres al blog desdelcarrermajor.wordpress.com i viu entre Holanda i Catalunya des de 2016. Aquesta és la seva primera obra com a dramaturga.
La Cítrica
Companyia jove nascuda a Barcelona amb moltes ganes de portar a escena el seu primer projecte i que busca fer un teatre viu, poc pretensiós i posant èmfasi en actuar de veritat sota circumstàncies imaginades. Està integrada pels actors Jordi Samper, Montse Folgado i Núria Torres, també directora, i per la dramaturga Elisenda Coll. La Cítrica vol ser fidel a la realitat en el camp artístic i en el de la dramatúrgia, incorporant llenguatge teatral a temàtiques universals passades pel prisma de l’actualitat i del context social. Després de tu és la primera producció de La Cítrica però no dels seus actors, que s’han dedicat a la interpretació de forma professional durant els darrers anys.
Com neix? El projecte comença el novembre de 2016 a partir d’una idea de l’actor Jordi Samper. A partir d’aquí, una companya seva periodista i escriptora amb qui han col·laborat en el passat, Elisenda Coll, comença a escriure les primeres escenes mentre l’equip es va formant amb persones afins a la sensibilitat del projecte, sempre tenint en compte la dinàmica del grup com a prioritat. Seguint aquest criteri, el desembre de 2016 s’uneixen al projecte la Núria Torres com a directora i actriu, i la Montse Folgado com a actriu protagonista, totes dues companyes del Jordi Samper en la seva formació com a actor.
www.facebook.com/LaCitricaTeatre

Espectacle en català
Durada: 60 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: