fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Desiertos

Un matrimoni, el Lluís i la Marta, situats en una aparent comoditat econòmica i en un precari equilibri afectiu, reben la visita de l’Eduard, un personatge sortit del manicomi, que s’instal·la a casa seva i desgavella la relació.
Per sobre d’un to sostingut en la comèdia, es desencadena una reflexió al voltant d’una societat que ha substituït els ideals pels materials.

La Trama Produccions
Text: Josep Pere Peyró
Direcció: Anna Sarrablo
Intèrprets: Òscar Bosch (EDUARDO), Xavier Pàmies (LUIS), Carla Ricart (MARTA)
Disseny escenografia / il·luminació: Roger Orra
Construcció escenografia: Pau Gómez
Espai sonor i creació musical: Ramon Calduch
Tècnic llums: Pau Plana
Tècnic so: Josep Sánchez Rico
Vestuari: Raquel Eme
Assistent lluita escènica: Valentina Calandriello
Producció: La Trama Produccions
Ajudant de producció: Georgina Amat
Fotografies: Sandra Solorzano / Lluís De Sola (assaigs)
Vídeo: Toño Chouza (Verkami), Javi Caso i Cora Estival
Disseny gràfic: Xavier Pàmies

Josep Pere Peyró
Es va formar al Laboratorio Actoral d’El Teatro Fronterizo i al Taller de Dramatúrgia Textual de la Sala Beckett de Barcelona, dirigit per José Sanchis Sinisterra. Fundador de la productora La Invenció, al llarg de deu anys ha estat responsable de l’autoria i la direcció de tots els seus projectes teatrals i audiovisuals.

Com autor i director de teatre destaquen les posades en escena de Jocs d’artifici (1987); La parella és… (1993); La Trobada (Grec 94); Quan els paisatges de Cartier-Bresson (1995); Una pluja irlandesa (1995); Deserts; Maleïts (1998); Nina (2001); Tríptico; Les portes del cel (2004); El cel massa baix (2007); La tanca (2007); Musical La parella és… (2008); La vida lluny dels poetes (2009). 

Ha signat les adaptacions d’El Tigre de Mary Plexiglàs, dirigit les obres Kaspar Hauser, El amante bilingüe, Faust i El cel és massa baix, i la dramatúrgia i codirecció de l’espectacle El circo de las penas.

Algunes de les seves obres formen part del repertori de les companyies T de Teatre; Antigua i Barbuda, Cia. Malpaso, Jácara, Ambulantes Teatro, Techoblanco, La Manzana, Proyecto Pluja, Medida X Medida, Complot De Uruguai, Les Docks, entre altres.

La Trama Produccions
És una jove productora catalana ubicada al barri de Gràcia de Barcelona, creada per Carla Ricart i Xavier Pàmies, tots dos professionals en actiu en el panorama teatral, docent i audiovisual nacional.
La Trama Produccions neix amb la voluntat de dur a terme una tasca de creació, investigació i experimentació en l’àmbit artístic; amb el propòsit de participar en totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu la promoció de les arts escèniques i les manifestacions artístiques i culturals en general. Des de La Trama, treballem en la creació i en la promoció d’espectacles teatrals i animacions tant per a un públic adult com familiar. Ja siguin de producció pròpia o en forma de coproducció.

La Trama és un projecte dirigit amb passió i energia; un equip humà i artístic format, principalment, per actors. Apropar el teatre a la gent és un dels nostres objectius; que aquest formi part de la seva vida per entendre-la millor i per obtenir noves perspectives. El teatre com a mirall de la societat, i aquest reflex com a eina terapèutica, font de renovació, d’il.lusió i de comunicació.
La Trama Produccions ha creat, produït i estrenat els espectacles següents: En John i la caixa de música (2011/2013); Uno de los grandes (2010/2012); La gota malaya (El maltrato invisible) (2010/2013).

[latramaproduccions.com]
[facebook.com/latramaproduccions]

Agraïments: José Sanchís Sinisterra, Josep Pere Peyró, La Corsetería, Carles Salas, Lluís Quintana, Pau Rema, Òscar Jané, Asun Vitoria, L’Evocador Produccions, Nau Ivanow; a tots aquells que ens han donat suport moralment i a través de Verkami i, molt especialment, a tot l’equip per la seva entrega i per confiar en el projecte.

Espectacle presentat a l’Institut del Teatre de Vic el 25 d’abril de 2013.
Espectacle fet amb crowdfunding Verkami.

Durada: 80 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla