fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Delirium

Delirium, tragèdia escrita i dirigida per la dramaturga Patty Santos, és la primera obra d’aquesta petita companyia, Woyzeck Teatre. Una obra de teatre contemporani català que tracta sobre la Marta, una jove encara afectada per la mort del seu pare, un any enrere. El dolor per aquesta pèrdua fa que la seva ment s’obsessioni amb una idea i que tergiversi la realitat que l’envolta, fins arribar al punt del deliri.
Delirium és una obra molt profunda, plena d’acció, que tracta sobre el dol i el poder de la ment.

Cia. Woyzeck Teatre 
Text i direcció: Patty Santos
Intèrprets: Mireia Guillela, Mariona Casanovas, Ferran Herrera i Gaston Gilabert
Escenografia: Patty Santos
Il·luminació: Aurora Franquet
Maquillatge: Mireia Najas
Música: Alexis Frantz
Fotografia: Patty Santos

Patty Santos
S’inicia al 2007 a la Universitat de Barcelona en Arts Escèniques, amb Enric Ciurans a Història de l’Art. Més endavant, va cursar Direcció cinematogràfica amb David Larraz i Direcció d’actors amb Jordi Pérez. El 2011 va fer un curs d’escriptura teatral a l’Obrador de la Sala Beckett amb Esteve Soler (“Aprendre dels millors”). Actualment, estudia fotografia a l’IEFC i col·labora en diversos projectes [www.pattysantos.com].
El 2009 va escriure i dirigir el curtmetratge My Poor Brain, amb la col·laboració de Plató de Cinema i producció de Jordi Casanovas (Flyhard Produccions), interpretat per Andrea Portella, Sergio Matamala i César Carrasco. Ha col·laborat com ajudanta de direcció en diversos projectes: el curt Cruce, de Cristian Ferryz; Donación anónima, de César Carrasco, i en el videoclip Las Heridas, del grup català Masterly i dirigit per Maiol Diez.
El 2011 va escriure i dirigir la lectura dramatitzada Autolesió a la Sala Flyhard. Delirium és la seva primera obra de teatre com a dramaturga i directora.

Cia. Woyzeck Teatre
És una petita companyia de teatre català contemporani creada el 2012 a Barcelona per Patty Santos i Elisabet de Loreto, amb l’objectiu d’escriure teatre per a un públic més proper i per a totes les edats.
El nom de Woyzeck prové d’una obra de l’autor Georg Büchner, una història molt coneguda que fa una dura crítica sobre les condicions socials de la pobresa. Es va escollir aquest nom perquè l’objectiu de la companyia és parlar de les crisis existencials que pateix l’ésser humà.

[woyzeckteatre.wordpress.com]
[Facebook Delirium]
[Facebook Woyzeck Teatre]
[Twitter]

Durada: 1h 15 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla