fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Deliri a dos, d’Eugène Ionesco

L’autor ens presenta dos personatges, ELL i ELLA, tancats en la seva closca, que estan junts des de fa molts anys. Un home i una dona, ja grans, en una mena d’amagatall on s’acumula tot el seu passat i envoltats per un món en guerra, que va penetrant poc a poc dins el seu cau.

Aquests ELL i ELLA som tots nosaltres, de la mateixa manera que aquest món exterior agressiu i violent és el món en el qual ens estem acostumant a viure i, per força, a conviure.

Cia.BOJUM Teatre
Comediants: Montse Puga, Peter Gadish, Cacu Prat, Maria Karol’ová
Disseny espai escènic: Bibiana Puigdefàbregas
Vestuari i ajudant d’escenografia: Montse Garre
Disseny espai sonor: Enric Espinet
Disseny il·luminació: Manel Melguizo
Fotografia: Maria Besora
Traducció del francès: Montse Bonet amb l’assessorament de Lluís Hansen
Col·laboració en la direcció: Cacu Prat
Direcció: Montse Bonet
Producció: BOJUM Teatre

Eugène Ionesco, dramaturg i escriptor, nascut el 1909 a Slantina (Romania) i mort a París el 1994, és un dels principals dramaturgs del teatre del absurd. El teatre de l’absurd es caracteritza per diàlegs aparentment sense significat, repetitius i dramàtics sense connexions lògiques que creen una atmosfera de somni. Amb el seu sentit d’humor tràgic Ionesco ens parla sobre la bogeria d’haver d’existir i l’angoixa de la certesa de la mort, de la dificultat de les relacions humanes, de desitjos, de pors, de tendreses, d’innocències perdudes.

BOJUM Teatre és una companyia creada per Montse Bonet el 2013. El primer espectacle és l’obra Masticació, a partir del text de Patrick Kermann La mastication des morts, que gira per Catalunya i participa en diversos Festivals de Teatre. Deliri a dos serà el segon espectacle de BOJUM.

Espectacle en català
Durada: 70 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: