fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Deflacionable

Cia. Descartable Teatre*
Dramatúrgia i direcció: Daniel J. Meyer
Intèrprets: Laia Pellejà, Oscar Jarque, Marc Pociello, Sonia López, Rafa DelaCroix
Il·luminació: Natalia Ramos
Vestuari: Gimena González Busch
Escenografia i disseny gràfic: Aus3

SINOPSI
Deflacionable‘, paraula derivada a partir del concepte ‘deflació’, és una obra en la qual…  bla bla bla bla bla bla.        

Benvinguts a “La festa de divorci de Víctor i Ana”! En aquesta festa-xou-espectacle podreu veure com aquests dos individus continuen amb les seves vides, que es van creuant l’una amb l’altra, amb alguns petits problemes. Però això ja ho veureu, així que… emborratxeu-vos com a qualsevol casament i gaudiu d’aquest NO-casament.

Daniel J. Meyer
Neix a Buenos Aires, on estudia a COSATYC/ANDAMIO 90 i s’especialitza en direcció i interpretació. Complementa els seus estudis teatrals amb els de producció musical. L’any 2003 s’instal·la a Barcelona i participa en diversos cursos de dramatúrgia i direcció. A més, participa en el postgrau de Producció i Gestió d’espectacles a la UB.
Ha treballat a Sin noticias de Gurb, amb Rosa Novell; ajudant de dramatúrgia i direcció a Èdip 1,2,3,4, al Versus Teatre (direcció de Josep Galindo i dramatúrgia de Pablo Ley); ajudantia de direcció de: Si avui és diumenge demà és dijous; Boeing Boeing (direcció d’Alexander Herold), El senyor de les mosques (direcció d’Abel Coll) i de La doble vida d’en John (direcció d’Àngel Llàcer). Actualment, és ajudant a Geronimo Stilton, el musical, d’Àngel Llàcer i Manu Guix.
Ha escrit i dirigit amb Descartable Teatre, companyia de teatre de la qual és fundador, Descartable, estrenat el 2011 a la Nau Ivanow (després gira per Catalunya) y Daian&Giggy LIVE SEX, estrenat a Fora de Temporada, Girona, també el 2011.

Descartable Teatre
És la companyia de Daniel J. Meyer i Laia Pellejà, que s’encarrega de produir les obres escrites i dirigides per ell. Compta amb col·laboradors permanents, com ara Natalia Ramos (il·luminació) o Rafa DelaCroix (actor).
La companyia té com a objectiu crear espectacles que apropin les arts escèniques al públic que no hi està habituat o que actualment no veu reflectides les seves inquietuds culturals. És per això que aposta sempre per un llenguatge directe i multidisciplinari, d’acord amb la societat contemporània.
La companyia ha produït Descartable (estrenada a la Nau Ivanow) i Daian&Giggy LIVE SEX (estrenada al festival Fora de Temporada- L’off de Temporada Alta).

[facebook]
[twitter]

*Dissabte 24 no hi ha funció
Durada: 70 minuts
Entrada: 12€/Amics de la Nau: 10€ (15€/12€ con consumició)
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla