fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

DANGER HILL’S nit

DANGER HILL’S nit
Dissabte, 18 de desembre. 21h
Entrada: 5€
DANGER HILL [art management
RIK VAN DEN BOSCH
NINETTE&THE GOLDFISH
HITABALDAÄS

DANGER HILL
Eva Montes/Juan Blanco/Marc Périlhou
[+info

RIK VAN DEN BOSCH
Rik Van Den Bosch

[www.myspace.com/rikvandenbosch

NINETTE&THE GOLDFISH
Cesc Major guitarra + Nina Thomas veu
Va ser a l’estiu del 2009 quan per una estranya casualitat del cosmos NINA THOMAS & CESC MAYOR es van trobar. Ella, Ninette, va començar a escriure cançons als 17 anys amb la col·laboració del seu germà gran. Ell, Goldfish, porta més de 10 anys en els escenaris tocant en grups com Account Manager o No Thin. El que va enganxar aquesta parella va ser l’amor per la música folk, les influències més evidents de la qual són Anais Mitchell, Ani DiFranco o Bon Iver, entre d’altres.

[www.myspace.com/ninetteandthegoldfish

HITABALDAÄS
Jordi Blanch, bateria/percussió/veu en tema 4
Ivan Reyes, baix/contrabaix/Kaossilato
Ramon Casamajó, trompeta/efectes/percussió
Pere Esteve, guitarra/lap steel/efectes
Pau Escoda
, teclats

És una banda de Barcelona, actualment configurada en forma de quintet. La seva música rep influències de diversos estils sense orientar-se a cap d’ells en particular, tot i que potser rock, psicodèlia, música experimental i subtils pinzellades d’avant-jazz siguin els més evidents. El seu so és processat i atmosfèric en les seves melodies i marcat per seccions rítmiques. Sempre intenta jugar amb les dinàmiques per respectar les intensitats en les seves composicions.
La seva música avança com una maquinària lleugera, homogeneïtzada per textures d’aparença electrònica, i són aquestes les que es converteixen en el motor de les seves cançons. La barreja de sonoritats i l’efervescent inquietud pel món de la imatge, ha produït la incorporació de
projeccions de vídeo de forma habitual en els seus directes i com a conseqüència, la participació en festivals relacionats amb videoart.

[www.myspace.com/hitabaldaas