fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Dance like no one’s watching

Mariona Olmos – fotografia
Inauguració: 21 de desembre, 19h

Entrada gratuïta
Sala de màquines

14 ballarins i tota una ciutat als seus peus
El projecte Dance like no one’s watching neix de la voluntat de portar ballarins fora de les aules i locals d’assaig per donar una altra oportunitat al moviment i a l’art, en un context completament diferent.
Un ballarí pot ballar on i quan vulgui, no necessita res més que el seu cos com a eina d’expressió. És totalment lliure per donar força a tota l’energia que transforma en moviment i, en última instància, en art.
He convençut ballarins de diferents disciplines i hem sortit a ballar pels carrers de Barcelona: del mar a la muntanya, de la plaça del barri al cel de la ciutat. Sense pors, lliures, sense infraestructures tancades, ni teatres, ni escenaris, sense límits: només ells, el seu moviment i la ciutat de Barcelona com acompanyant i testimoni.

Mariona Olmos (Sant Andreu, 1989)
Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i estudiant de segon cicle de Comunicació Audiovisual. Aficionada a la fotografia i a les arts escèniques per igual, va decidir que havia d’unir les seves dues passions i fer-ne la seva professió. Actualment rep classes de estils diferents on aprén i desenvolupa les possibilitats i característiques del moviment. Creu a ulls clucs en el gran poder comunicatiu de les arts escèniques.