fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs Tècnica del doblatge

Organitzat per l’L‘AADPC a l’Escuela Doblaje Barcelona, del 20 al 30 de març (de dilluns a dijous) i el 3 i 4 d’abril (dilluns i dimarts), amb NÚRIA MEDIAVILLA.

Curs de doblatge eminentment pràctic basat en l’aprofundiment de les tècniques de sincronia, domini de la dicció i potenciació de la capacitat interpretativa de l’actor o actriu. Aquesta formació permet que els alumnes disposin de 40 hores de treball individualitzat en la pràctica del doblatge bilingüe i l’autodoblatge. Són 40 hores de formació intensiva en tècnica del doblatge. Inclou una sessió d’Iniciació a la producció, impartida per Jara Escala.

El curs es dirigeix a l’actor o actriu de teatre o televisió que vulgui conèixer la tècnica del doblatge per dedicar-s’hi amb certa continuïtat, però també a actors i actrius amb experiència que vulguin perfeccionar la seva tècnica.

Núria Mediavilla comença amb 7 anys i a partir d’aquell moment inicia una trajectòria que la porta a doblar nombroses pel∙lícules de cinema i sèries de TV, tant en català com en castellà. Ha impartit docència a l’Escola de doblatge d’APADECA i des de 2009 és professora en el Màster de locució de l’idEC (UPF). És la veu habitual de moltes actrius, entre les quals destaquem Nicole Kidman, Angelina Jolie, Cameron Diaz, Uma Thurman, Rachel Weisz, Jodie Foster, Juliette Binoche, Jennifer Lopez o Kate Winslet.

Jara Escala. És ajudant de producció. Ha treballat en nombrosos estudis. Ha impartit docència en el Curs de doblatge a MK3 – Escola Superior. Curs de doblatge teoricopràctic basat en l’aprofundiment de les tècniques de sincronia, domini de la dicció i potenciació de la capacitat interpretativa de l’actor o actriu. Aquesta formació permet que els alumnes disposin de més hores de treball individualitzat en la pràctica del doblatge bilingüe i l’autodoblatge i complementin aquesta pràctica amb sessions sobre la iniciació a l’ajust i la iniciació a la producció.

El curs es dirigeix a l’actor o actriu de teatre o televisió que vulgui conèixer la tècnica del doblatge per dedicar-s’hi amb certa continuïtat, però també a actors i actrius amb experiència que vulguin perfeccionar la seva tècnica.

Els Amics de la Nau teniu un preu especial, i només heu d’indicar-ho en el formulari d’inscripció i acreditar-ho.

[més informació]

[inscripció]

[www.escueladoblajebarcelona.com]