fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs d’Història de Barcelona

Un viatge a través de la Història de Barcelona des dels seus inicis fins a l’actualitat. Els primers pobladors, els romans, el comtes del casal de Barcelona, la ciutat medieval, el setge de 1714, la industrialització, el moviment obrer, l’esclat del nacionalisme, la República i la Guerra Civil, la repressió franquista, el retorn democràtic. Explicat de forma amena i rigorosa, tot acompanyat d’imatges que ajudin a reforçar el context històric.

Els curs serà impartit per historiadors i especialistes en la matèria.
Les sessions seran en dimecres i duraran com a màxim 1h 30 m (Total 19,30 hores). S’expedirà un certificat a la finalització del curs.

L’entitat Tot Història Associació Cultural organitza sortides, itineraris historicoartístics, conferències, tertúlies, cinefòrums,… dins d’un marc de creativitat, coneixement i enriquiment personal i col·lectiu. Des de la pluralitat ideològica i enfortint les arrels històriques de la nostra terra i de la humanitat. Un donar i un rebre, en un diàleg constant per apropar la història, de manera rigorosa, a totes les persones.

[+Tot Història Associació Cultural]