fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs de producció

Curs dirigit a productors i productores novells que volen aprendre les bases de la producció en arts escèniques i les seves tasques al llarg de tot el procés: creació, exhibició i distribució.

També a companyies que s’inicien en el món de les arts escèniques i no compten amb la figura del productor però volen conèixer en profunditat tots els passos a seguir.

Es parlarà de la comunicació i la distribució ja que influeixen en la producció, però el treball se centrarà en les tasques de producció i els seus àmbits d’actuació.

Durant els primers tres dies (consecutius) es farà un repàs teòric de les principals tasques de producció, amb exemples pràctics i reals. Es tractaran els dubtes o les inquietuds de les persones assistents i es treballaran com a casos pràctics quan sigui necessari. La quarta sessió, 5 dies més tard, es basarà en la resolució de dubtes un cop treballat el cas de cadascú des de casa.

*Aquest curs es repetirà al març en sessions de matí: 12, 13, 14 i 19, de 10h a 12h

Aina Juanet
Productora freelance, actualment és la responsable de producció de la companyia Espai Dual (amb BE GOD IS, teatre gestual, circ i música en directe), de Khâlid, l’heroi cosmològic (d’Helena Gràcia) i del col·lectiu HUI BASA (Theatre of the real). Responsable de la producció en gira de Ragazzo (de Lali Álvarez, amb Oriol Pla) i col·laboradora de la companyia Les Mamies (teatre gestual i dansa). També és membre cofundadora de La Trampa i coordina l’Escola d’Arts Escèniques de l’Escola IPSI.

Anteriorment ha treballat com a auxiliar de producció, comunicació i administració a La Perla 29 i ha fet suport puntual de producció durant 13 temporades de Viu el Teatre.

És graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals ràdio i espectacles a l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) i llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates: 5, 6, 7 i 13 de febrer de 2018
Horari: De 18 a 20h
Preu per curs: 70€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals (no acumulables).
Places: 10 màxim

Més informació: formacio@nauivanow.com

[inscripció aquí]