fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs d’escriptura i creació actoral – nivell 2 – novembre 2019

Com vam veure en el primer nivell el pont entre la interpretació i la dramatúrgia pot ser creuat en ambdós sentits, fins i tot dins d’un mateix procés creatiu, mentre utilitzem les eines de cada pla en present. En aquest segon nivell aprofundirem en les tres eines interpretatives que ens permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions. Explorarem l’espai com a motor dramatúrgic i la relació com a eix de la història. El segon dia treballarem amb el material que cada alumne aporti com a creador, ja sigui una idea, un diàleg, una escena escrita, una història … ajudant-lo a continuar el seu treball de forma orgànica tirant dels fils necessaris en cada pla.

Curs dirigit a actors i actrius professionals.

NIVELL 1 – 16 i 17 de novembre
NIVELL 2 – 23 i 24 de novembre
Si fas dos nivells el segon té un 25% de descompte.
Continguts
  • Verb, emoció i sensació.
  • L’espai.
  • Testimonials.
  • El fil de la creació moment a moment.
  • Interpretació i Dramatúrgia: un camí de doble sentit.

A l’acabar el curs cada actor / actriu haurà pogut treballar amb material de creació pròpia.

Alejandra Jiménez Cascón

Alejandra Jiménez Cascón és una actriu sevillana que es va formar en la ESAD de Sevilla i a l’Escola de Jacques Lecoq de Barcelona. L’hem pogut veure en televisió en programes com: Friki Masters (TNT), Que no Surti d’Aquí (8TV), En l’Aire (La Sexta), I ara què? (la 1 de TVE), Buenafuente (Antena 3 i La Sexta) i Per fi Has Arribat (la 1 de TVE). Va ser Disc, la ballarina de Rodolfo Chiquilicuatre en Eurovisió. En radio ha col·laborat en Tot és Comèdia de la Cadena Ser. També ha realitzat una pel·lícula, Millor que Mai, de Dolores Payás (2009). És membre fundador del grup d’improvisació Impro Barcelona. En teatre ha treballat amb còmics de la talla de Pepe Rubianes i ha creat i interpretat les seves pròpies obres, l’última d’elles la peça teatral: Blanca Desvelada. En aquests moments és la presentadora de les Nits del Club de la Comèdia en el Teatre Poliorama de Barcelona.

www.blancadesvelada.com

La selecció d’alumnes es farà per currículum, que haureu d’enviar en format pdf a formacio@nauivanow.com

Dates: 23 i 24 de novembre de 2019
Horari: Dissabte de 16 a 21 i diumenge a de 10 a 15 h.
Preu per curs: 120€
Descomptes: 20% estudiants d’arts escèniques i tarjeta IMPROVISA; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE (no acumulables).
Places: 15 màxim
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)