fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curs d’escriptura i creació per a actors – nivell 3

Ja hem après a creuar el pont de doble sentit entre la interpretació i la dramatúrgia. Durant aquest procés ha aparegut un tercer pla: la posada en escena, que resideix sempre en mans del director/a. En aquest tercer nivell se li donaran a l’alumne/a eines per muntar en escena les històries que ha sentit i ha escrit, tancant d’aquesta manera el procés teatral creatiu de forma global. L’alumne / a experimentarà els tres plans i adquirirà les eines necessàries per treballar des de cada un i integrar-los de forma harmònica en els seus processos creatius. El segon dia treballarem amb el material propi que l’alumne / a aporti per ajudar de forma concreta en el seu procés de creació.

Curs dirigit a actors i actrius professionals.

NIVELL 1 – 18 i 19 de maig
NIVELL 2 – 8 i 9 de juny
NIVELL 3 – 29 i 30 de juny
Si fas dos nivells el segon té un 25% de descompte.
Si fas tots tres nivells el tercer té un 30% de descompte.
Continguts
  • Nivells en escena i escenes paral·leles.
  • Desdoblament en escena: un actor, diversos personatges.
  • Transicions entre escenes: un llenguatge viu.
  • Flash back i flash forward.
  • El cor.
  • Integració en un mateix procés creatiu de: la interpretació, la dramatúrgia i la direcció.

Al final del curs cada intèrpret tindrà escrita una escena de creació pròpia.

Alejandra Jiménez Cascón

Alejandra Jiménez Cascón és una actriu sevillana que es va formar en la ESAD de Sevilla i a l’Escola de Jacques Lecoq de Barcelona. L’hem pogut veure en televisió en programes com: Friki Masters (TNT), Que no Surti d’Aquí (8TV), En l’Aire (La Sexta), I ara què? (la 1 de TVE), Buenafuente (Antena 3 i La Sexta) i Per fi Has Arribat (la 1 de TVE). Va ser Disc, la ballarina de Rodolfo Chiquilicuatre en Eurovisió. En radio ha col·laborat en Tot és Comèdia de la Cadena Ser. També ha realitzat una pel·lícula, Millor que Mai, de Dolores Payás (2009). És membre fundador del grup d’improvisació Impro Barcelona. En teatre ha treballat amb còmics de la talla de Pepe Rubianes i ha creat i interpretat les seves pròpies obres, l’última d’elles la peça teatral: Blanca Desvelada. En aquests moments és la presentadora de les Nits del Club de la Comèdia en el Teatre Poliorama de Barcelona.

www.alejandrajimenezcascon.com

La selecció d’alumnes es farà per currículum, que haureu d’enviar en format pdf a formacio@nauivanow.com

Dates: 29 i 30 de juny de 2019
Horari: De 16 a 21 h
Preu per curs: 120€
Descomptes: 20% estudiants d’arts escèniques; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE (no acumulables).
Places: 15 màxim
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)