fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Corps/Non-Lieu

Corps/Non-Lieu és una proposta artística que interroga el lloc del cos en l’espai públic; un espectacle de dansa que implica el públic i l’espai, i explora el punt de vista del protagonista: la càmera de vigilància, és a dir, l’ull exterior, símbol de l’obsessió contemporània d’espiar la imatge muda que produïm vivint. Les eines de narració de Corps/Non-Lieu són la dansa clàssica executada sobre l’asfalt, la dansa contemporània immersa en el públic, la videoprojecció de la imatge captada en directe per una càmera de vigilància, i el so com a traducció immediata d’aquesta imatge, permesa per un programa específic desenvolupat per al projecte.

Cia. Pulso
Direcció i autora: Rocio Berenguer
Coreografia i interpretació: Keyla Ramos
Música original: Martin Maire
Creador informàtic: Cédric Lachasse

Rocío Berenguer
Actriu i autora. Formada en la interpretació per Txiqui Berrahondo. Estudia direcció en el centre d’Estudis Escènics de Granada (Escénica – 2009). Professora de ioga dinàmic, diplomada en Barcelona 2007-2008.
Amb la seva companyia Pulso, escriu i dirigeix els seus propis espectacles que uneixen teatre, dansa i  vídeo. El 2011, gràcies a una beca s’instal·la a França per aprofundir en la seva investigació. El 2013 Pulso s’instal·la a Marsella.
Cada vegada mes atreta per les noves tecnologies busca, a través de diversos projectes, integrar els nous mitjans en lla dramatúrgia contemporània.

Pulso
Dramatúrgia del cos i multimèdia, Pulso neix el 2010 a Barcelona, creada per Rocío Berenguer com a conseqüència de la trobada amb la ballarina cubana Keyla Ramos. El 2013 s’instal·la a Marsella i continua les seves creacions en col·laboració amb nombrosos artistes internacionals.

[www.creacionesinpulso.com]

Durada: 40 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla