fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Copa del Rei de Waterpolo 2012

‘Copa del Rei de Waterpolo 2012
Exposició col·lectiva – fotografia
Inauguració: 7 de setembre, 19h
Sala Màquines
Entrada gratuïta

“Quatre fotògrafs: Àngels Morales, Pepe Carbonell, Joan Gómez i Manel Ebrí; quatre visions; quatre fotoreportatges; un sol tema: el Campionat Nacional de Waterpolo 2012, celebrat a les instal·lacions del Club Natació de Sant Andreu.
Etimològicament la paraula ‘fotografia’ ve de llum i grafia, ‘escriure amb la llum’. Teníem un repte, escriure amb les nostres instantànies el desenvolupament de la fase final del campionat, i la manera de fer-ho era captant aquell moment precís dels jugadors, l’esforç, la jugada, la lluita, les discrepàncies del joc, les reaccions, el públic, l’ambient, les autoritats esportives, i finalment la recompensa del guanyador; i creiem que ho hem aconseguit, la nostra satisfacció pel resultat és alta i us la volem mostrar.” (Els autors)
 

Àngels Morales: vaig néixer l’any 1962 a Barcelona, sóc aficionada a la fotografia i a les manualitats. Cada fotografia que faig és un repte perquè vull aconseguir que cada una parli sense paraules i transmeti sensacions, sentiments, expressions… com si qui les mira estigués en aquell precís instant.

Josep Carbonell Carvajal, Pepe: nascut el 1960 al barri del Carmel de Barcelona, vaig viure a la Sagrera de petit fins l’any 1984; actualment visc a Sant Andreu. Fotògraf i pilot de paramotor, combino les dues aficions buscant plasmar en imatges les coses i els paisatges que em fan “vibrar”. He fet diverses exposicions de fotografia: Centre Cívic Can Basté, Centre Cívic Vil·la Florida, a la Nau Ivanow i als pobles de Pontós (Alt Empordà) i Belianes (Urgell). Sóc  membre de l’associació Photosagrera.

Joan J. Gómez: va néixer a Barcelona l’any 1957. És un aficionat a la fotografia i també al blues. Això el porta a fer reportatges fotogràfics d’esdeveniments, intèrprets i grups relacionats amb aquest tipus de música, encara que també està interessat en altres temes fotogràfics, com el paisatge, mobiliari urbà o les textures d’objectes, entre altres, i ha realitzat diverses exposicions sobre aquests temes.

Manel Ebrí i Vidal: vaig néixer a Barcelona el 1958. La meva aposta per la fotografia té dues etapes: una, ara fa 25 anys, amb fotografia analògica, en blanc i negre i amb treball de laboratori; i l’altra, l’actual, la digital, dins del grup de Photosagrera: Crec que ara podré dedicar-me a aquesta activitat que m’apassiona. De moment he pogut participar en una exposició col·lectiva sobre els boscos, amb altres membres del grup.
 

El grup de fotografia Photosagrera és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri. [www.photosagrera.es]