fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

CONVOCATÒRIA Residència Emprenedoria Cultural 2018

Sala d’accés al coworking de la Nau Ivanow

Vols iniciar el teu projecte cultural?

En el marc del suport a l’emprenedoria cultural, des de la Nau Ivanow oferim un espai de treball i d’intercanvi al servei d’emprenedors i microempreses culturals que es troben en una fase inicial. Ho fem posant l’abast dels projectes l’espai, els mitjans i l’acompanyament necessaris per al seu desenvolupament i gestió. A més, busquem facilitar la generació de sinergies, complicitats i treballs col·laboratius entre els projectes que hi conviuen.

Obrim un procés de selecció per cobrir dues residències de projectes culturals, d’un any de durada a partir de l’1 d’octubre de 2018.

S’hi podran presentar projectes individuals o propostes de microempreses culturals. La presentació de propostes es farà del 25 de juny al 16 de setembre de 2018. La selecció la durà a terme una comissió formada pels residents del coworking i l’equip de gestió de la Nau Ivanow. Es posarà una atenció especial en les propostes que puguin generar una acció territorial al barri (La Sagrera)El resultat serà notificat per correu electrònic el 21 de setembre de 2018.

Presentació de propostes, beneficis i passos a seguir

Convocatòria Residència Emprenedoria Cultural Nau Ivanow 2018