fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Conferència: Duane Michals

Xerrada sobre Duane Michals
A càrrec de Cristina Raso

Coincidint amb la tertúlia fotogràfica del grup Photosagrera, a les 19h tindrà lloc la xerrada sobre Duane Michals, a càrrec de Cristina Raso.

Duane Michals és un fotògraf americà (nascut el 18 de febrer de 1932 a Pennsilvània, Estats Units), la fotografia del qual va destacar en els anys setanta per les seves exposicions múltiples, per les seves seqüències i per la incorporació de dibuixos i textos com elements de les fotografies. Se’l considera un dels principals representants de la fotografia conceptual i filosòfica.

Cristina Raso parlarà d’aquest fotògraf autodidacte nord-americà. Quan li van ensenyar imatges de l’artista, li va quedar gravada per sempre la frase amb la qual ell es definia: “Em defineixo com a expressionista perquè per a mi no és qüestió de fotografia o de paraula o de poesia,
per a mi només és una qüestió de necessitat de comunicar les meves idees”.

La fotografia que il·lustra aquesta informació va acompanyada del text següent:
“Aquesta fotografia és la meva prova.
Va existir aquella tarda, quan les coses encara anaven bé entre nosaltres, i ella m’abraçava, i érem tan feliços.
Va passar realment, ella em va estimar. Mira-ho tu mateix!”

Un cop acabada la xerrada, a les 20h, tindrà lloc la tertúlia de Photosagrera de cada segon dimarts de mes.

Photosagrera organitza i dinamitza la tertúlia amb la veu i vot dels seus membres, de les fotos presentades i comentades pels autors. El públic convidat fa d’espectador i pot participar en el debat de la mà d’un moderador.

www.photosagrera.es
Facebook

Entrada gratuïta