fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Concert inici temporada Violetta Curry&Jaume Vilaseca Trio

VIOLETTA CURRY & JAUME VILASECA TRIO
‘HONORING MY ROOTS’

Som a punt de començar la temporada 2014-2015 a la Nau Ivanow i per celebrar-ho oferim aquest concert de Violetta Curry amb Jaume Vilaseca Trio.

Entre els records de la seva infantesa, la Violetta guarda la viva imatge del seu pare assegut al piano de casa seva a Filadèlfia, assajant la seva música mentre ella el contemplava fascinada. La Violetta va créixer amb la música a la llar i al cor, sabent que el seu futur era amb la música. A mesura que la Violetta ha anat trobant la seva pròpia veu com a cantant, s’ha fet cada cop més conscient de tot allò que li deu a les seves arrels musicals.

“Aquest concert honra totes les dones que m’han inspirat en el transcurs de la meva carrera musical. Més que figures històriques, moltes d’aquestes grans cantants de la música del segle XX han estat amigues de la família. Els seus noms m’eren molt familiars de petita, mentre creixia a Filadèlfia en l’entorn d’un pianista de força renom, el meu pare. Paul Curry va ser un músic de talent natural i una figura molt reconeguda com arranjador i director musical. Més conegut pel seu rol de director musical dels Hines, Hines i Dad, també va compartir l’escenari amb grans figures com Ella Fitzgerald i Sarah Vaughan. Recordo haver-los agafat el telèfon a totes dues en múltiples ocasions, però no va ser fins anys més tard, que no vaig ser plenament conscient amb qui havia estat parlant en realitat.”

En aquest concert escoltareu algunes d’aquestes anècdotes i també hi retrobareu les veus del passat, cançons que avui dia es consideren tot un clàssic i que la Violetta interpreta amb amor i respecte. Però també suposa un viatge personal per la Violetta, una oportunitat de rendir homenatge als seus pares, que li van fer el regal de la música i la família.

La Violetta ha fet diverses gires i ha gravat força. Ha actuat per tot Europa i en festivals com Gateway to the Americas (Mèxic), Grec (Barcelona) i Penang Jazz Festival (Malàisia). Com artista de gravació ha treballat amb nombrosos músics i ha estat vocalista a diferents cases discogràfiques.

El seu últim disc com a solista és Unconditional Love i ara presenta la seva nova gravació en directe del seu espectacle HONORING MY ROOTS, gravat al teatre de Cal Ninyo de Sant Boi el 31 de gener de 2014. En aquest nou disc experimentaràs l’ambient electritzant i la veu meravellosa de la Violetta Curry tal com és en els seus concerts.

[www.facebook.com]

Entrada: 10€
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla