fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Com puc donar a conèixer el meu espectacle

Eines, recursos i estratègies per a una campanya de comunicació d’èxit –on i off line– amb un pressupost ajustat. El curs té l’objectiu de mostrar un camí i oferir els recursos necessaris per a la comunicació d’espectacles i/o projectes culturals. Des del posicionament del projecte, tant en la seva vessant discursiva com gràfica, fins a donar-lo a conèixer a través dels diferents mitjans de comunicació, cartelleria, xarxes socials, influenciadors, etc.

A càrrec de Bàrbara Branco
Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb més de deu anys d’experiència professional en l’àmbit de la comunicació institucional, corporativa i cultural. Especialitzada en estratègies de comunicació i màrqueting cultural, ha treballat, entre d’altres, per a Fira Mediterrània de Manresa, Taller de Músics, Concurs Internacional de Música Maria Canals, Palau de la Música Catalana, Teatre Victòria, Gran Teatre del Liceu, Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Festival TNT, L’Auditori, Festival Mas i Mas, Circ Cric, Circ Raluy, Sala Jamboree, Gaudí Experiència, etc. Actualment treballa al departament de comunicació d’Òmnium Cultural on coordina l’àrea de comunicació gràfica i audiovisual. Ha estat també responsable de comunicació de la campanya Ara és l’hora 2015.

[programa curs]

Durada: El curs té una durada total de 16 hores, dividides en 4 sessions.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Dates: 11, 13, 18 i 20 i 20 d’abril
de 2016
Horari: de 16 a 20h
Preu curs: 120€

Descomptes: 20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics. 15% aturats. 10% membres d’associacions professionals

Més informació: formacio@nauivanow.com

[inscripció]