fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

#cinemalafresca: El Gran Lebowski

Aquest estiu, cicle de cinema a la fresca a la Nau Ivanow.

Els divendres del mes de juliol es projectaran pel·lícules de diferents èpoques a la terrassa de la Nau, un escenari amb magnífiques vistes, on el públic podrà disfrutar també d’un servei de bar.

Hitchock, Peckinpack, Alberto Rodríguez i els Coen es donaran la mà durant quatre nits d’estiu, en versió original i subtítols en castellà.

Una bona manera de passar els divendres de juliol a la ciutat de Barcelona!

EL GRAN LEBOWSKI (VOSE) (+13)
El Nota (Jeff Bridges), un gandul que viu a Los Angeles, és confós per un parell de pinxos amb el milionari Jeff Lebowski, amb qui només comparteix cognom. Després que orinin en la seva catifa, el Nota inicia la cerca d’El Gran Lebowski. De la seva trobada sorgirà un tracte: el Nota rebrà una recompensa si aconsegueix trobar la dona del magnat.

Any: 1998
Durada: 117 min.
País: EEUU
Director: Joel Coen
Guió: Joel Coen, Ethan Coen
Intèrprets: Jeff Bridges, John Goodman, Juliane Moore, Philip Seymour Hoffman

“Espléndida comedia con todo un despliegue de personajes disparatados e intrigas surrealistas (…) Original e irónica historia y reparto de calidad. Muy buena”. Fernando Morales: El País
“Desmadrada sátira de la sociedad estadounidense, gracias a la figura de El Nota, un sujeto tan vago como divertido”. Miguel Ángel Palomo: El País

Obertura de portes: 21.30h
Entrada: 3€, una sessió
10€, les quatre sessions
En cas de pluja no se suspendrà l’activitat.

[facebook]
[twitter]

Properes sessions:
11/07 LA HUIDA [1974]
18/07 GRUPO 7
25/07 PSICOSIS

Amb la col·laboració de: