fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cicle Les Noves Veus de Barcelona

La Nau Ivanow s’ha tornar a afegir a les Sales Alternatives en el segon cicle Les Noves Veus de Barcelona. Mostra Intercultural de Creacions Escèniques, organitzat per La COSA (Coordinadora de la Sales Alternatives de BCN). Del 16 de març al 9 de maig, tenim una nova oportunitat per poder descobrir el talent i la cultura dels col·lectius d’immigrants procedents d’arreu del món que actualment resideixen a Barcelona.

A La Nau Ivanow, s’hi representen dos espectacles:

 

Dimarts 23 i dimecres 24 de març. 22 h

Tangos sin versos

Roberto Pugliese (Argentina)

Després de molts anys treballant com a professional, dóna forma al seu millor espectacle. Tangos sin versos consta de dues parts. En la primera s’interpreten tangos rítmics i tradicionals; composicions de la dècada dels 30 i dels 40; una milonga pròpia. La segona part s’inicia amb Astor Piazzolla i continua amb tangos romàntics i contemporanis.

Durant l’actuació l’intèrpret explica anècdotes, tant de caràcter personal com referides al tango.

[+info: www.robertopugliese.com

 

Dijous 25 i divendres 26 de març. 22 h

Yuri i la seva orquestra de Cosmonautes

Tots els nens soviètics volien ser cosmonautes, i Yuri (Ucraïna) volia ser un d’ells.

Música en directe a càrrec de violí, acordió, contrabaix i caixó. Els cosmonautes ofereixen un viatge sense precedents, una exploració impactant realitzada amb els ritmes interculturals amb gust dels Urals, que eleva la imaginació del públic més enllà de la raó i de la paraula i aconsegueix així un agermanament harmònic entre els pobles a través d’una moderna experiència dramàtica.

Lorquestra de cosmonautes” desenvolupa tota una història surrealista que contempla les millors herències de l’art rus, centreeuropeu i català.

[+info: www.cosmonautas.com