fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cicle de creació escènica DespertaLab: NO HI HA BOSC A SARAJEVO

La Nau Ivanow i la Sala Atrium organitzen el Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. A través d’aquest cicle, es posa a l’abast dels artistes i companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

Del 8 de juny al 24 de juliol es podran veure a la Sala Atrium els espectacles guanyadors de l’edició 2016.

Un franctirador serbi busca retrobar-se amb una dona bosniana a qui va estimar abans de l’inici de la guerra. Ens trobem a la Guerra de Bòsnia de 1992. Estem a la ciutat assetjada de Sarajevo, on ningú pot entrar ni sortir i on morir és més fàcil que sobreviure. Cap dels dos amants pot ser el mateix ara que la mort els rodeja, però existeix alguna part de la seva humanitat perduda, com a víctimes o botxins, que puguin recuperar en retrobar-se? Tornaran a trobar-se de nou? Al seu voltant, un soldat de l’ONU i un corresponsal de premsa es converteixen en testimonis i protagonistes al mateix temps del terror de la guerra. Allà plou cendra constantment, i aquí, a Barcelona, assistim a les Olimpíades, impassibles a la guerra.

1r Premi: NO HI HA BOSC A SARAJEVO
Del 29 de juny al 10 de juliol
De dimecres a dissabte a les 20.30h. Diumenge a les 19h

Cia. Paradiso 99
Direcció i text: Begoña Moral
Ajudant de direcció: Meritxell Rodríguez
Producció: Laia Falp
Traducció: Roger Batalla
Intèrprets: Albert Bassas, Roger Batalla, Xavier Grivé, Andrea Martínez, Guillem Motos, Pol Para, Núria Rocamora, Carol Rovira i Laura Tamayo
Il·luminació i espai: Aina Vergés
Vestuari: Marc Udina
Projeccions i vídeo: Marc Salicrú i Raquel Ibort
Espai sonor: Manuel Pajuelo
Arranjaments musicals: Carol Rovira
Moviment: Igone López
Disseny gràfic: Raquel Ibort

Espectacle en català
Durada aproximada 90 minuts

Comprar entrades

Recomana torna a fer un seguiment dels espectacles premiats al projecte DespertaLab a través de les Recomanaccions. Podeu llegir la crònica de Jordi Bordes del primer premi: No hi ha bosc a Sarajevo.