Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cicle de creació escènica DespertaLab: DRAMABURG

La Nau Ivanow i la Sala Atrium organitzen el Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. A través d’aquest cicle, es posa a l’abast dels artistes i companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

Del 8 de juny al 24 de juliol es podran veure a la Sala Atrium els espectacles guanyadors de l’edició 2016.

3r Premi: DRAMABURG
Del 8 al 19 de juny
De dimecres a dissabte a les 20.30h. Diumenge a les 19h

“Bien-unidos ¡Bienvenidos a aquí! A la Gala de nuestra reconstrucción. A la reforma de nuestra identidad. Al diseño del deseo común. A la consolidación de la certeza a través de la forma de las cosas. La forma no es trivial. El conocimiento de la forma es la clave de la sabiduría. ¿Para qué venir hoy hasta aquí? ¡Para trascender!”

Un jove periodista es capbussa dins les entranyes de l’esdeveniment més glamurós de l’any. Retransmetent en directe per a tot el món, vol, amb una única pregunta, despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidència la seva superficialitat i inconsciència. Però la gala convertirà la puresa del periodista en part de l’espectacle, la corromprà i la utilitzarà per mantenir l’audiència al màxim fins a un final explosiu.

DRAMABURG és una reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur i natural en nosaltres, convertint-nos en còmplices i turistes de la destrucció del nostre món.

Dramatúrgia: Carlos Perelló
Direcció:  Guillem Gefaell
Intèrprets: Laia Alberch, Rafa Delacroix, Georgina Latre i Xavier Torra
Disseny de vestuari i escenografia: Margherita Mantovani
Disseny d’espai sonor i música: Blai Barba
Producció i comunicació: Júlia Simó

Espectacle en castellà
Durada aproximada 65 minuts

Comprar entrades

Recomana torna a fer un seguiment dels espectacles premiats al projecte DespertaLab a través de les Recomanaccions. Podeu llegir la crònica de Jordi Bordes del tercer premi: Dramaburg.