fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cecília Ledesma

Diumenge, 21 de desembre. 20.30h
Nit de Tango
Cecilia Ledesma, veu
Gustavo Battaglia, guitarra
Marcelo Mercadante, bandoneó
Entrada: 5€
Amics de la Nau Ivanow: 3€Cecilia Ledesma
, nascuda a Buenos Aires, va iniciar els estudis musicals al Centre Polivalent d’Art, on al mateix temps es va formar en Batxillerat amb orientació pedagògica. El 1993 obté el títol de Mestra Nacional de música, amb especialitat en piano. Tot i que va començar com a integrant de diversos cors (en un n’era la solista) també va participar en grups de música pop, rock i funky. Després de passar per diferents gèneres musicals, va escollir el tango com el gènere que millor la identifica.

El 2002, establerta ja a Barcelona, forma el quartet de tango Fangal, al costat de Maurici Vuoto al piano, Matías Pedrana a la flauta travessera i Pablo Guzmán al contrabaix, amb qui fa les primeres presentacions a Barcelona: el Fòrum Club, Pipa’s club, Jazz-bar Bell–lluna, La ruta dels Elefants, Bar Kabara, París Taxi i Bar Pastís.

Actualment actua al costat de dos músics de gran nivell: Gustavo Battaglia, a la guitarra, i Marcelo Mercadante, al bandoneó, amb qui ha gravat el seu últim treball a Barcelona: quereme así…, una selecció de tangos clàssics. El disc va ser presentat l’octubre del 2006 a la Nau Ivanow, on va començar a actuar el novembre del 2005. Des d’aleshores, ha ofert diversos concerts en aquest espai.

vídeo