fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací’

‘Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací’
Cia. Cavalls
Del 31 de març al 3 d’abril
Dijous a dissabte, 21h
Diumenge, 19h
Dissabte, 2 d’abril. Col·loqui amb el director i els actors després de la funció.

Entrada: 12€
Amics de la Nau: 10€
‘Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací’

Direcció i dramatúrgia:
Víctor Sánchez Rodríguez
Intèrprets: Albert Pérez Hidalgo, Mima Riera, Laura Pla, Núria Gómez, Cinta Moreno
Escenografia, vestuari i il·luminació: Nadia Balada, Aurora Moreno, Isabel Velasco

SINOPSI
L’Emili té vint-i-quatre anys i encara viu amb la seua germana gran, Rita. Són orfes. Té una relació convencional amb Laura, una xica de bona família. Sembla que tota la seua vida està en aparent ordre, però fa temps que l’Emili sent que ha de trencar amb la vida que porta perquè l’està anul·lant com a persona. Un dia coneix la Graciela i comença amb ella un viatge cap el plaer, conduïts per la Pilar, ocell nocturn de la ciutat, que tampoc li reportarà el que ell esperava. Decebut, tornarà a casa, i en el camí descobrirà que les dones del seu passat també han fet un viatge cap al coneixement d’elles mateixes.

Víctor Sánchez Rodríguez
Port de Sagunt (País Valencià), 1985. Jove autor i director teatral, els seus textos es caracteritzen per explicar històries actuals que no amaguen la sordidesa, i per donar als seus textos una dimensió poètica.
Llicenciat en Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Dins de la seua titulació, ha participat en cursos d’escriptura dramàtica i seminaris. Com a director ha signat la posada en escena de textos d’alguns companys dramaturgs i versions pròpies de clàssics de Tennessee Williams o Anton Txèkhov. Ha estat ajudant de direcció de Carme Portaceli i Joan Castells. Com autor, ha escrit El Casino; Uns amors, uns indrets; Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací; Escritos desde el fuego i el guió de cinema La felicidad de los cobardes.
Ha estat assistent de direcció de Magda Puyo a Espectres, i ajudant de direcció de Joan Castells a Electra i de Carme Portaceli a Galileu i a Prometeu, espectacle que va inaugurar el Festival Grec de Barcelona 2010.

Cia. Cavalls
Neix el 2008 amb l’espectacle Uns amors, uns indrets, escrit i dirigit per Víctor Sánchez. Aquest espectacle va ser estrenat a l’Institut del Teatre. El 2009 estrena Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací, també escrit i dirigit per Víctor Sánchez. La bona acollida que va tenir va animar a la companyia a continuar amb l’espectacle fora de l’Institut. Al 2010 estrena Platònov, de Txèkhov, dirigida un cop més pel Víctor Sánchez, a l’Institut del Teatre, i va ser el seu treball final de carrera.
Al desembre de 2010, Cavalls Teatre es presenta a la beca Desperta de la Nau Ivanow amb un nou projecte: Escritos desde el fuego, de Víctor Sánchez. L’obra va obtenir un accèssit especial que permetrà estrenar-la dins de la programació de la Nau Ivanow per al 2011.

Durada: 1h 30minuts
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla