fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cabaret Sonámbulos

Cabaret Sonámbulos
Dimarts
, 22 de febrer. 21h
Cia. Chroma

Entrada 6€
Amics de la Nau Ivanow 4€

Tres dimarts, tres espectacles:
‘Cabaret Sonámbulos’, 22 de febrer
‘Bigotud@s’, 15 de març
‘A l’est de qualsevol lloc’, 29 de març

‘Cabaret Sonámbulos’
Imatges i soliloquis de sol@s i solos que, tot viatjant per múltiples espais i temps, ens remeten a nits somnàmbules. Presència, pura presència dels cossos destinats a activar l’ull de l’espectador. Textos que sense ànim narratiu provoquen humor i compassió pel seu compromís amb el cos que els esculpeix “aquí i ara”.

Directora: Melina Pereyra
Intèrprets: Neus Suñé, Juan Pablo Miranda, Paco Aldeguer, Oscar Bosch, Jorge- Yamam Serrano
Il·luminació: Ricard Soler

Cia Chroma
La Cia. CHROMA es funda l’any 2002. Les seves creacions desdibuixen les línies de separació entre el teatre, la dansa i la performance. Els personatges que transiten l’imaginari de la companyia són éssers especials, persones de carn i ossos que s’escapoleixen d’elles mateixes.
La companyia, dirigida per Melina Pereyra i Juan Pablo Miranda, està integrada pels intèrprets Neus Suñé, Melina Pereyra, Juan Pablo Miranda, Pedro Zlachevsky, Marta Teixidó, Ricard Soler i Paula Jiménez, formats en diverses disciplines (interpretació i direcció teatral, dansa, cant, màscara). Això fa que la interpretació textual cobri riquesa i flexibilitat a l’hora d’incloure la potència expressiva de cada cos com un element narratiu que es fa imprescindible per concebre un treball teatral d’humor àcid.

Durada: 50 minuts