fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Bigotud@s

Bigotud@s
Dimarts
,
17 de maig. 21h
Cia. Chroma

Entrada 6€
Amics de la Nau Ivanow 4€


‘Bigotud@s’

Personatges reals, tot i que estranys perquè busquen la seva autenticitat, en una societat capitalista tardana en la qual l’espectacle és el model present de la vida social dominant.
Ell@s desitgen ser aceptad@s sense renunciar a la seva identitat, però com que les relacions socials en la nostra societat occidental existeixen dins dels models de representació dels mass media, un@ d’ell@s es converteix en fetitxe, en objecte. Intenta transformar la seva imatge per ser recognoscible en la repetició d’un model socialment acceptat, però fracassa en abandonar la seva essència. L’anonimat s’obre com a possibilitat de continuar conservant la seva ambigüit@t.
‘Bigotud@s’ permet que, a través d’un humor àcid i corrosiu, ens identifiquem en les petites tragèdies de la vida quotidiana d’aquests éssers. Un espectacle de cafè-concert que permet ironitzar i reflexionar, amb molt humor.

Directora: Melina Pereyra
Intèrprets: Neus Suñé, Juan Pablo Miranda, Paco Aldeguer, Oscar Bosch, Jorge- Yamam Serrano
Il·luminació: Ricard Soler

Cia Chroma
La Cia. CHROMA es funda l’any 2002. Les seves creacions desdibuixen les línies de separació entre el teatre, la dansa i la performance. Els personatges que transiten l’imaginari de la companyia són éssers especials, persones de carn i ossos que s’escapoleixen d’elles mateixes.
La companyia, dirigida per Melina Pereyra i Juan Pablo Miranda, està integrada pels intèrprets Neus Suñé, Melina Pereyra, Juan Pablo Miranda, Pedro Zlachevsky, Marta Teixidó, Ricard Soler i Paula Jiménez, formats en diverses disciplines (interpretació i direcció teatral, dansa, cant, màscara). Això fa que la interpretació textual cobri riquesa i flexibilitat a l’hora d’incloure la potència expressiva de cada cos com un element narratiu que es fa imprescindible per concebre un treball teatral d’humor àcid.

Durada: 50 minuts
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla