fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

BARCELONA (contra la paret)

En el marc de la Festa Major 2017 de la Sagrera, mostra de la companyia LAPùBLICA, en residència a la Nau Ivanow
ENTRADES EXHAURIDES!!!
3 personatges, 3 històries i 1 ciutat.
Un relat possible de la nostra Barcelona viatjant del documental a la ficció.
“Barcelona, capital de Catalunya, ha estat sempre un símbol de llibertat i de progrés. Ciutat de convivència, feta en la pluralitat i en la diversitat, ha projectat al món la seva capacitat d’iniciativa, la seva vocació de modernitat i el seu compromís solidari en la construcció d’un món en pau, basat en el respecte i la tolerància. Barcelona, bressol de cultures, ha estat i vol ésser un exemple en la defensa dels drets humans i dels pobles.” (Extret de la Carta Municipal de Barcelona)
Però a Barcelona hi ha la Comissaria de les Corts, i hi ha hagut el 4F, i l’assassinat de Juan Andrés Benítez, i els morts al CIE, i els contrastos socials i de classe. Si vas a una manifestació a Barcelona, pots tornar amb un ull rebentat. A més de “guiris”, també hi ha “invisibles”, i dissidents represaliats, i qui viu en la misèria.
I també hi ha festes, com la d’aquesta nit. Vens?
Escolta la PLAYLIST de BARCELONA (contra la paret)
Companyia LAPùBLICA
Autoria i direcció: Lali Álvarez
Intèrprets: Clara Garcés, David Teixidó, Diana Pla i Sònia Espinosa
Disseny de so: Pau Matas
Disseny de llum: Núria Solina
​Assistent de direcció: Irene Vicente
Producció companyia: Anna Matas
Producció: LAPùBLICA
Companyia LAPùBLICA
Neix la primavera de 2015 com un espai de creació i investigació teatral, fruit de la necessitat compartida de generar esdeveniments escènics en què questionar-nos la realitat que vivim. El treball en espais no convencionals i la reflexió sobre els nostres entorns polítics i socials són els nostres eixos de treball.
El nostre primer treball és BARCELONA (contra la paret), una mirada a la Barcelona dels darrers 10 anys, des de 2006. Som Lali Álvarez, Sonia Espinosa, Clara Garcés, Pau Matas, David Teixidó, Diana Pla i Núria Solina.
projectesminusculs.wixsite.com/lapublica

www.facebook.com/lapublica.cia/

Amb la col·laboració de Jaume Nieto, Lluïsos Teatre, Institut del Teatre, Festival Grec, Fira Tàrrega, Temporada Alta, Moritz.
Agraïments: Viki Benítez, IRIDIA, Rodrigo Lanza, Mariana Huidobro, Amnistía Internacional-Catalunya, Dani Vilaró, Agnés Mateus, Ivo Vieira, Jesús Rodriguez, David Fernández, Andrés Garcia Berrio, Coordinadora per la Prevenció de la Tortura, Reraguarda en Moviment, Gary Shochat, David Mallols, Txus Martínez, Giuseppe Orobello, Juan Avila.
Espectacle en català
Durada: 90 minuts aprox.
Entrada gratuïta
Aforament limitat.