fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Barca: el otro lado

Els intèrprets d’aquesta peça, artistes de tots dos costats de l’Atlàntic reunits a Barcelona, ofereixen les seves narratives personals per qüestionar i provocar problemàtiques d’identitat. Utilitzant els esdeveniments històrics de 1492 com a punt de referència, la seva actuació explora el que succeeix quan el desig d’aventura s’apodera i la curiositat i l’emoció del descobriment deriven en colonització o ocupació del territori: el territori físic, el psicològic i l’emocional, d’un mateix i dels altres.
Barca: el otro lado és part d’un projecte escènic internacional que inclou ballarin(e)s, músics i artistes multimèdia a Canadà i Espanya. El títol juga deliberadament amb l’idea de Barcelona com a vehicle, una barca, per a les noves croades interatlàntiques, viatges de descobriment i coneixement, que es connecten posteriorment amb Vancouver, a la vora del Pacífic. Going west to find east / going east to find west.

Ballarin(e)s: Laura Calvet, Sara Martín, Sole Medina, Elisenda Moya, Mar Pereda, Ireneu Tranis, Joahn Volmar
Músics en viu: Anna Casademunt (viola de gamba i vihuela d’arc), Pepe Luna (ud, gitera i percussió), Stanislas Germain (llaüt, vihuela i percussió), Mercè Serramalera (soprano)
Assessoria musical: Owen Underhill
Assesora coreogràfica: Anna Romani
Disseny d’espai – vídeo: Mónica Martín, Luciano Miranda i Ignasi Rubio
Disseny d’il·luminació: Rafa Tomico (estamosdebolo)
Producció & assistència de dramatúrgia: Rakel Marín
Direcció i coreografia: Henry Daniel

Durada: 45 minuts, aprox.
Entrada: 8€
Carnet Amics de la Nau, AADPC, APDC i AREA: 6€