fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Azul

Amanda ha estat congelada durant 40 anys.
Quan comença a descongelar-se, s’adona que ha perdut el cor.
Decidida a trobar-lo, emprèn un viatge cap el seu interior i els diversos mons que l’envolten fins arribar als seus records, on trobarà finalment allò que busca.

Compañía Gestual Alcachofa Visual
Direcció i dramatúrgia: Javiera Gazitúa Charnes
Intèrpret: Javiera Gazitúa Charnes
Disseny i tècnic de llums: Stefano Razzolini
Música original i tècnic de so: Sebastián Vidal Cristobal
Tècnic en escenes, disseny d’imatges i ombres: Ximena Astaburuaga Orchar, Alcachofa Visual

Javiera Gazitúa Charnes, italiana, fa 13 anys que viu a Barcelona on va estudiar i es va desenvolupar com a artista. Azul és la primera obra en solitari. Recordando en mi menor i Hotel Anjou són obres que va escriure en col·lectiu.

Compañía Gestual Alcachofa Visual
La Alcachofa és una companyia de creació i investigació teatral creada per Javiera Gazitúa i Esthela Kuri, en la qual col·laboren diferents professionals de diverses àrees.
La investigació desenvolupada neix de preguntes variades sobre el teatre: com és possible unir la imatge amb el gest extraquotidià? És possible crear una dramatúrgia visual? És possible transportar la bellesa d’un paratge natural a un escenari? com? El llenguatge oníric pot ser part d’una història quotidiana?.
Una investigació requereix temps, calma i capacitat de perdre’s sense por. Javiera s’ha perdut durant dos anys en tot això, i a poc a poc ha anat construint, amb l’ajuda de molta gent, el que podia ser el seu idioma, el que podia resumir totes les emocions que volia expressar, treballant amb ombres, reflexos, llums, gestos i música, i creant la història d’Amanda, la nena que va perdre el seu cor.

Amb el suport de MOVEO, programa de RESIDENCIA LAB per a la creació en teatre gestual.

Durada: 55 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla