fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Anthropos enamorat

SINOPSI

Uns soldats russos acampen en una clariana per passar la nit i decideixen explicar-se històries. Ells mateixos adopten els rols dels diferents personatges, construint davant de l’espectador el relat que reciten els narradors.

En la primera història, l’ingenu soldat Riàbovitx cau en l’esprial fantasiosa de l’amor imaginat. En la segona, l’esquerp Bélikov balla la dansa de l’amor inesperat. Però, en els dos casos, és amor de debò, o el que la societat els ha volgut fer creure que era amor?

FITXA TÈCNICA

Textos originals: ANTON TXÈKHOV

Música original: PIOTR ÍLITX TXAIKOVSKI

Direcció i adaptació: ARNAU ABELLA

Ajudant de direcció i producció: IRIS BADIA

Escenografia: ARQUITECTURA DE CONTACTE

Vestuari: ANNA DIGÓN

Coordinació musical: ANDREU SOLDEVILA

Intèrprets: JOAN BOIX, CLARA COROMINAS , PAULA JANE, MARC MONTRAVETA, JÚLIA SALA, JAUME SÁNCHEZ, POL SOLÉ, IRIS BADIA, MARTA GRIFELL, MIQUEL SALA, ANDREU SOLDEVILA

INFORMACIÓ:

Idioma: català

Durada: 65 min

FUNCIONS:

Divendres 16 i dissabte 17 d’octubre a les 20.30h

PREU DE L’ENTRADA: 12€

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA


L’Altreatre és una companyia fundada el 2019 a cavall de Barcelona i Solsona. Els seus integrants provenen de diferents disciplines com la música o l’audiovisual. Per això un dels seus principals interessos és la multidisciplinarietat escènica. En destaquen, en segon lloc, l’interès per trobar formes noves d’interacció amb l’espai, la integració de l’escenografia i el públic. Ambdues coses les posen en pràctica amb Anthropos enamorat, la seva primera obra com a companyia.