fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Animals de companyia

Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú.
En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat. És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.

Cia. La Mandanga
Text: Estel Solé
Direcció: Marilia Samper
Interpretació: Eduard Buch, Miriam Tortosa, Martina Tresserra, Jordi Vaqué i Estel Solé

Estel Solé
És actriu i poeta. Animals de companyia és la seva primera obra com a autora. S’ha format com a actriu i ha fet cursos i seminaris a l’Obrador de la Sala Beckett. Ha actuat a les obres Boy’s Life, Blak&Deker (peça de la qual també n’és autora) i La Carnisseria. En cinema apareix a les pel·lícules V.O.S. de Cesc Gay; Reflections, de Bryan Goeres, i Bucle, d’Hector Zerkowitz. Durant més de tres anys ha interpretat el paper de Marina a la sèrie La Riera de TV3 i ha conduït programes d’entreteniment i culturals; el 2012 presenta els Premis de la Nit de Santa Llúcia en directe per TV3. Ha fet de col·laboradora en programes de ràdio a la Cadena Ser i a Catalunya Ràdio i ha col·laborat també com a redactora en les revistes Lamono Magazine i el setmanari El Triangle. Com a poeta va guanyar el premi Amadeu Oller 2011 amb l’obra Dones que somiaven ser altres dones, llibre publicat per l’editorial Galerada; el seu segon llibre de poemes Si unexies tots el punts també està publicat per l’Editorial Galerada.

Cia. La Mandanga
Es crea l’any 2103. Animals de companyia és la seva primera obra.

©fotos: Bernat Solé

Durada: 1h 20 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla