fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Amics de la Nau Ivanow 2009

VOLS SER AMIC DE LA NAU IVANOW?


Com molts de vosaltres ja sabeu, a la fi de l’any 2006 vam introduir la novetat dels Amics de la Nau Ivanow. Ara us volem recordar que podeu renovar la quota per a l’any 2009, que continua sent de 15€ anuals.

Els que vau domiciliar el pagament no cal que feu res: nosaltres mateixos us farem la renovació i us enviarem el carnet 2009 a casa.

Els que vau fer un ingrés o vau pagar en efectiu podeu domiciliar el pagament: telefoneu o envieu per correu electrònic les vostres dades bancàries i el nom i cognoms, i la quota se us renovarà automàticament

Als que encara no sou Amics de la Nau Ivanow, us animen a col·laborar-hi, i a contribuir a tirar endavant aquest centre de creació, producció i difusió de la cultura contemporània que és la Nau Ivanow. Rebreu la revista de la Fundació Sagrera i informació personalitzada de totes les activitats. I ara, amb el Carnet dels Amics, també podreu gaudir de descomptes per als espectacles i de la possibilitat d’assistir als assajos oberts.

També podeu fer un ingrés al compte de la Fundació Sagrera-Nau Ivanow 2100-3439-92-2200035544 (indiqueu el concepte, el nom i cognoms). Un cop ho hàgiu fet, ens envïeu un correu electrònic a nauivanow@nauivanow.com per poder-nos posar en contacte.

Esperem poder comptar amb vosaltres.

Moltes gràcies