fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Amics de la Nau Ivanow 2008

VOLS FER-TE AMIC DE LA NAU IVANOW?


A la fi de l’any 2006, vam introduir la novetat dels Amics de la Nau Ivanow, amb una quota molt econòmica, gairebé simbòlica, de 15€ l’any.

Alguns us vau fer Amics en aquell mateix moment, cosa que valorem molt. Ara, us volem recordar que podeu renovar la quota, que per a l’any 2008 continua sent de 15€ anuals.

Als que encara no sou Amics de la Nau Ivanow, us animen a col·laborar-hi, i a contribuir a tirar endavant un centre de creació, producció i difusió de la cultura contemporània, com és la Nau Ivanow, que tot just ara fa 10 anys que funciona. Us demanem, doncs, un cop més, la vostra implicació en aquest projecte. A més, rebreu la revista de la Fundació Sagrera i informació personalitzada de totes les activitats. I ara, amb el Carnet dels Amics, també podreu gaudir de descomptes per als espectacles i de la possibilitat d’assistir als assajos oberts.

Per facilitar el pagament, ara el podeu domiciliar (opció recomanada): envieu les vostres dades bancàries, adreça, nom i cognoms, i la quota se us renovarà automàticament.

Esperem poder comptar amb vosaltres. Moltes gràcies.

 

*Altres formes de pagament:
Ingrés al compte de "la Caixa" Fundació Sagrera-Nau Ivanow 2100-3216-37-2200173225 (indiqueu el concepte, el nom i cognoms)
Pagament en efectiu a la Nau Ivanow, c/Hondures, 28 (matins)