fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Amics de la Nau Ivanow

JA TENS EL CARNET D’AMIC DE LA NAU IVANOW?

Us volem agrair a tots un cop més la vostra col·laboració i participació en el projecte de la Nau Ivanow. Amb la vostra aportació contribuïu a tirar endavant les propostes que fan de la Nau un espai de creació i difusió de la cultura.

El 2012 continuarà amb la beca Desperta, dirigida als joves dramaturgs, i també amb els projectes ja consolidats com ara el Viver de creadors i la programació estable.

La col·laboració amb Brossa Espai Escènic (ara, La Seca) continuarà per al 2012 i s’ha ampliat a la Sala Atrium de Barcelona.

Us recordem que podeu gaudir de descomptes en els nostres espectacles i de sessions especials a la Nau Ivanow i que els Amics de la Nau sou els únics que la possibilitat de fer reserves d’entrades per a les nostres activitats.

El carnet del 2012 té un disseny diferent. Aquest canvi forma part de la renovació de la imatge corporativa de la Nau, que inclou també un lloc web actualitzat. Ben aviat estrenarem la nostra pàgina, www.nauivanow.com, amb una nova presentació de continguts, en versió 2.0 i amb canvis tecnològics que permetran un millor servei.  Abans de donar-lo a conèixer públicament, ens agradarà que vosaltres sigueu els primers a tenir accés a la nova versió en proves, i que ens féssiu arribar els vostres comentaris i suggeriments, i per això rebreu un correu amb les instruccions d’accés.

Una altra de les novetats per al 2012 són els comptes de Facebook i Twitter de la Nau Ivanow, que des d’ara ja podeu anar seguint a: www.facebook.com/nauivanow i twitter.com/nauivanow.

Ara és el moment d’animar-vos a continuar amb el vostre suport i a renovar la quota per a l’any 2012, que continuarà sent de 20€ i per als majors de 65 anys de 15€ anuals.

Podeu fer un ingrés al compte de la Fundació Sagrera-Nau Ivanow 2100-3439-92-2200035544 (indiqueu el concepte, el nom i cognoms). Un cop ho hàgiu fet, ens envieu un correu electrònic a info@nauivanow.com per poder-nos posar en contacte.

Als que encara no sou Amics de la Nau Ivanow, us animem a col·laborar-hi i a contribuir a tirar endavant aquest espai de creació, producció i difusió de la cultura contemporània que és la Nau Ivanow.

Esperem que tot sigui del vostre interès i que cada cop us puguem oferir més avantatges.


Moltes gràcies!