Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Allà on et trobis’

‘Allà on et trobis’
Dimarts
,
29 de març. 21h
Cia. Chroma

Entrada 6€
Amics de la Nau Ivanow 4€

Tres dimarts, tres espectacles:
‘Cabaret Sonámbulos’, 22 de febrer
‘Bigotud@s’, 15 de març
‘Allà on et trobis’, 29 de març

‘Allà on et trobis’
Es pot reconstruir i solidificar una identitat de parella quan la pròpia identitat individual és inestable a causa del buit de la vida actual envaïda pels mass media?

Sí, només excavant en el passat, despullant les històries. Un passat ple de memòries individuals i compartides sobre esdeveniments notoris, on està oculta la substància original del seu amor. Ells han de cavar per sobre la saturació de mentides que han anat cobrint els seus records individuals i de parella, però, per suportar la frustració a mesura que descobreixen la veritat de les seves històries, es reinventen en altres personatges per trencar la falta de comunicació de la vida real actual.

Directora: Melina Pereyra
Intèrprets: Neus Suñé, Juan Pablo Miranda, Paco Aldeguer, Oscar Bosch, Jorge- Yamam Serrano
Il·luminació: Ricard SolerCia Chroma
La Cia. CHROMA es funda l’any 2002. Les seves creacions desdibuixen les línies de separació entre el teatre, la dansa i la performance. Els personatges que transiten l’imaginari de la companyia són éssers especials, persones de carn i ossos que s’escapoleixen d’elles mateixes.
La companyia, dirigida per Melina Pereyra i Juan Pablo Miranda, està integrada pels intèrprets Neus Suñé, Melina Pereyra, Juan Pablo Miranda, Pedro Zlachevsky, Marta Teixidó, Ricard Soler i Paula Jiménez, formats en diverses disciplines (interpretació i direcció teatral, dansa, cant, màscara). Això fa que la interpretació textual cobri riquesa i flexibilitat a l’hora d’incloure la potència expressiva de cada cos com un element narratiu que es fa imprescindible per concebre un treball teatral d’humor àcid.

Durada: 50 minuts
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla