fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Allà on els peus em porten’

‘Allà on els peus em porten’
Sara Berzosa – Fotografia
Inauguració: 10 de desembre, 19h
Del 10 de desembre al 7 de gener
Sala Màquines
Entrada gratuïta
‘Allà on els peus em porten’ Sara Berzosa

"Viatjar és una de les experiències més enriquidores per a l’home, ens obre la ment i fa desaparèixer les fronteres. Viatjar és estar en contacte amb altres vides, altres cultures, altres paisatges…. Capturar aquests moments i que esdevinguin eterns és un repte, i poder mostrar-ho tot un privilegi.
‘Allà on els peus em porten’ és un recull de fotografies de diferents indrets on els meus peus m’han portat, entre les quals hi ha instantànies del sud de França, Sicília, Marroc, Nova York, Argentina i la nostra terra, Catalunya."

Exposició de Sara Berzosa Calpe (Barcelona, 1982), andreuenca i sagrerenca a parts iguals, fotògrafa aficionada i membre de l’associació Photosagrera, grup organitzador d’una sèrie d’exposicions d’autor a la sala de Màquines de la Nau Ivanow.

El grup de fotografia Photosagrera és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els  aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri de La Sagrera.

[www.photosagrera.es