fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Alícia, von boyage”

Alícia, von boyage, d’Emili Corral
Cia. TeatraparT

Del 20 al 31 d’octubre
Sala Andy Warhol
Dimecres a dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Entrada: 15€
Amics de la Nau: 12€


‘Alícia, von boyage’, d’Emili Corral

Intèrprets: Meritxell Santamaria, Aleix Vallverdú i Gerard Domènech
Direcció: Carles Bigorra
Dramatúrgia: Emili Corral
Tècnic de llum i so: Anna Zaragoza Bermejo
Disseny escenografia: Alfred Casas
Construcció escenografia i objectes: Mago Martin i Aleix Vallverdú
Vestuari: Serena Bucelli
Disseny il·luminació: Oscar Cerdeiriña
Espai sonor: Carles Zapater i Julio Pérez

SINOPSI
Alícia, von boyage!
és un espectacle visual i poètic amb grans dosis d’humor absurd, inspirat en una de les novel·les fantàstiques més llegida de la literatura universal: Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll.

La princesa Alícia té un accident de cotxe quan es dirigeix a posar la primera pedra de les obres d’una nova estació de metro. Entre la vida i la mort, farà un viatge a través d’un espai subterrani, reflex deformat del món en què ha viscut i que tant desconeix.

Una història que es mou entre la realitat, dominada per la inèrcia d’un sistema corrupte i autoritari, i el subsconcient, un espai oníric i inquietant, esquitxat sovint per l’absurditat.Emili Corral
Autor dels espectacles Alícia, von boyage!, Knocking on Heaven’s door,  Superamazing i El sexe dels àngels (en preproducció), ha col.laborat en la redacció del film Daniela, de Frank Toro i diversos projectes de ficció per Kinelogy Producciones Audiovisuales.
Llicenciat en Art Dramàtic, va estudiar dramatúrgia amb Enric Nolla i Laura Fernández i ha realitzat tallers amb Guillem Escriche (guió cinematogràfic), Eva García (El teatre com a eina de transformació social), John Strasberg (El proceso orgánico creativo) i Adrian Jackson (Making forum theatre work).

Cia. TeatraparT
Fundada el 2002 per Carles Bigorra i Pep Muñoz, els seus espectacles han estat presents al Festival Internacional COS de Reus (2006, 2007 i 2009), la Mostra d’Igualada, la Mostra de Teatre de Barcelona, el teatre Tantarantana, la Sala El Magatzem, el teatre Principal de Valls i la Fundació Caixa de Catalunya, "la Pedrera".
Des de Teatrapart apostem per l’humor, la creació, la innovació i la qualitat en els nostres espectacles: El 58, de Pep Muñoz; En Pantalone no pot dormir, espectacle de commedia dell’arte per a infants, de Carles Bigorra i Pep Muñoz, i Alícia, von boyage, d’Emili Corral i Carles Bigorra.

Durada: 1h 30min.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla