fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Al sud del sud’, de Josep Pere Peyró

‘Al sud del sud’, de Josep Pere Peyró
Cia. La invenció
Del 10 al 21 de febrer
Sala Abaco
De dimecres a dissabte, 20.30h
Diumenge, 19h

Entrada 15€
Amics d
e la Nau Ivanow 9€


‘Al sud del sud’, de Josep Pere Peyró


"Deu anys de feina han servit sols per fer un petit forat per on guaitar a l’Àfrica; un forat en forma de tetralogia que agrupa les obres: Les portes del cel, El cel massa baix, La tanca i La mirada. Espantats per la immensitat de la visió, hem apamat el territori per disminuir-lo, a la mesura de les nostres possibilitats, de les possibilitats d’una companyia de teatre petita, independent i agosarada.

 

Per fer possible l’aventura, en aquests deu anys, als professionals i creatius d’aquí, s’hi han incorporat artistes del Marroc, del Senegal, del Camerun, de Costa d’Ivori, de Guinea Equatorial, i cridats per les seves arrels africanes, actrius i actors de Cuba, Veneçuela i de la Martinica.

 

Catorze institucions han fet possible la producció i la gira de les obres, que han visitat una dotzena de països amb més de quatre-centes representacions. Hem estat premiats i denunciats, les nostres actuacions han acabat aplaudides i discutides, arribats a la fi del cap, d’un cap de corda llarga que d’altres continuaran, donem les gràcies a tots els que ens heu acompanyat i heu ajudat a fer realitat un projecte artístic que ara arriba al seu final."


Josep Pere Peyró


Durada: 1h 45′ aprox.
Venda d’entrades:
Telentrada i 1h abans a taquilla


[www.invencio.cat