fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

AJAC VII

Exposició AJAC VII Premi Joves Arquitectes
Del 22 de desembre al 5 de febrer
Entrada gratuïta

Dilluns, de 17 a 19h
De dimarts a divendres, de 17 a 21h
Dissabte, de 20 a 22h

Premi Joves Arquitectes

Aquesta exposició mostra els treballs guanyadors de la VII edició dels Premis AJAC, organitzats des del 1996 per l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i convocats cada dos anys amb l’objectiu de donar a conèixer la producció dels arquitectes joves i de donar suport a la seva projecció.

Hi trobareu exposada la documentació que ha estat objecte de valoració per part del jurat, tal com li va ser lliurada. Els participants han estat arquitectes menors de 40 anys que han presentat els treballs realitzats durant el període 2008-2009 en les categories d’obra construïda, projectes no construïts, treballs d’investigació teòrica, tecnològica o una altra producció entorn la difusió cultural de l’arquitectura, articles, assaig i projectes final de carrera.

El jurat internacional, voluntari i que ha participat de manera desinteressada, ha estat format per professionals de reconegut  prestigi que han avaluat els treballs de manera individual, presentats sota rigorós anonimat.

L’exposició forma part del premi que reben els arquitectes i/o equips amb projectes seleccionats, tot contribuint-ne a la projecció mitjançant la difusió de la seva producció. El Premi consisteix també en la publicació d’un llibre amb els projectes premiats i la participació dels equips guanyadors a les Tertúlies Inexperiències.
La primera tindrà lloc el 27 de gener, a les 19h. [+


L’AJAC és una agrupació de joves arquitectes que neix l’any 1993 vinculada al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Des de l’inici, pretén ser el marc de referència obert per estimular els joves en el camp arquitectònic, professional i cultural. Es proposa com la plataforma dels joves arquitectes per escoltar i fer-se escoltar.

Comissaris de l’exposició:   
Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC)
Mireia de la Nogal, arquitecta coordinadora del Premi Ajac VII

Dissenyadors de l’exposició:
Jaume Farreny, arquitecte
Maite Sainz de la Maza, arquitecta