fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

AJAC VI

Cicle d’inexperiències i exposició AJAC VI
Del 18 de març al 9 d’abril

De 19h a 23h
Gratuït

"CICLE d’INEXPERIÈNCIES"
L’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes) organitza un cicle de tertúlies amb els guanyadors dels Premis AJAC VI, on expliquen les seves "Inexperiències" i anècdotes pel que fa a les seves obres, projectes, treballs d’investigació o projectes final de carrera.

El Cicle d’Inexperiències és obert a tots els públics interessats en l’arquitectura i en tot el treball que aquesta comporta, explicat pels joves arquitectes que s’endinsen en aquesta professió, i enriquit amb les aportacions del públic.

L’EXPOSICIÓ AJAC VI PREMI JOVES ARQUITECTES

Mostra els treballs seleccionats pels jurats en els diferents àmbits del premi: obra construïda, obra no construïda, treballs d’investigació i projectes final de carrera. L’exposició forma part integrant del premi i té la voluntat de contribuir a  la projecció d’aquests arquitectes i/o equips, mitjançant la difusió de la seva producció. A més dels projectes premiats, es projecta el documental AJAC VI que es va enregistrar el novembre de 2008.  El premi AJAC pretén donar a conèixer la producció dels arquitectes joves, recolzant així la seva projecció.

L’exposició s’inaugurarà amb la primera tertúlia del Cicle, el 18 de març, a les 19h.

Dates de les tertúlies: 18 i 25 de març i 1 d’abril de 2009, 19h.
Programa