fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

7è Festival de Claqué de Barcelona

Del 28 al 30 de maig
7è Festival de Claqué de Barcelona

Des del 2004, l’associació Tot Pel Claqué, entitat sense ànim de lucre, organitza el Festival Claqué de Barcelona, un gran esdeveniment que es realitza el mes de maig, tot coincidint amb el Dia Internacional del Claqué (25 de maig).
 
El principal objectiu d’aquest festival és donar a conèixer el claqué, a través de diverses activitats, de les quals tres ti
ndran lloc a la Nau Ivanow.

Mostra Coreogràfica
Divendres, 28 de maig. 21,30h
Preu: 5€
Amics de la Nau: 4€

Aquesta activitat està dirigida a tots els alumnes o companyies amateurs que vulguin presentar una coreografia pròpia. Vol donar una oportunitat als ballarins o coreògrafs perquè tinguin un espai per al seu art.

Espectacle a càrrec de Derick Grant
Dissabte, 29 de maig. 21,30h
Preu: 10€
Amics de la Nau: 8€

Derick Grant (Boston,) té un sòlida carrera de tres dècades. Com a intèrpret va ser membre original de repartiment de l’espectacle Bring in ‘da Noise, Bring in ‘da Funk, que el va fer guanyador de destacats premis. Ha actuat en múltiples esdeveniments de claqué com a artista convidat. De les seves pròpies creacions, destaquen l’espectacle Imagine Tap!, pel qual va obtenir un reconeixement per la Millor Coreografia, i A Nigth Out: Tap!, producció d’èxit que va estar tres mesos de gira pels Estats Units. Actualment imparteix classes com a membre del professorat de Steps on Broadway i arreu del món.

Espectacle de cloenda Tap Jam
Diumenge, 30 de maig. 19h
Preu: 6€
Amics de la Nau: 5€

Músics:
Martí Ventura
, piano
Pepo Domènech
, contrabaix
Ricard Grau
, bateria

És un espectacle basat en la improvisació dels ballarins que, acompanyats per un trio de músics de jazz en directe, permet als professionals que així ho desitgin pujar a ballar amb el tema musical seleccionat abans. Es realitzen coreografies estàndard de claqué, on es convida a ballar a tots aquells que les coneguin.

[tríptic festival
[www.tapbcn.com